Noua ediție limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon

Davidoff Café continuă tradiția lansării edițiilor limitate în perioada sărbătorilor de iarnă, anunțând o nouă capodoperă în materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon. De această dată, maeștrii Davidoff ne propun un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de creştere exclusiviste, Brazilia și Africa de Est, provocând iubitorii de cafea într-o aventură senzorială de neuitat.  

Création Supérieure Horizon este o cafea dedicată celor mai rafinate simțuri, dar și celor care sunt pregătiți să descopere noile orizonturi ale gustului.
Procesul de prăjire individuală a fiecărui sortiment de cafea în parte creează o aromă extraordinară, cu un gust deplin, întregit cu note ușor acide.

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul care l-a definit pe Zino Davidoff și încă însumează caracterul luxuriant și lipsit de compromisuri caracteristic întregului brand. Cu un design sofisticat și inovator, ambalajul Davidoff Café Création Supérieure Horizon completează prin eleganță și exclusivism gustul cafelei 100% Arabica și o transformă în cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.

Gama de lux este disponibilă în două variante: cafea instant într-o cutie exclusivistă metalică de 100 de grame sau cafea prăjită și măcinată într-un ambalaj de 250 de grame.
Cele două varietăți Création Supérieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, în limita stocului disponibil, începând cu luna noiembrie în cele mai importante magazine din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod