Noua colecţie de produse sustenabile C&A pentru bebeluşi şi copii

Colecția C&A Primăvara 2015 pentru copii oferă articole vestimentare sustenabile

Există un singur lucru de care dorim să fim siguri - binele copiilor noștri. Vrem să le oferim lucruri de cea mai bună calitate, încă de la început – pur și simplu nu e loc de compromis. În acest sens, C&A introduce în primăvara anului 2015 o gamă de produse durabile pentru copii și bebeluși.

Realizate din bumbac certificat organic, poliester reciclat și vâscoză sustenabilă, gama le va asigura eleganța și confortul bebelușilor și copiilor, în prezent, și de asemenea va ajuta la protejarea planetei pe viitor.
O selecție variată a colecției pentru copii și bebeluși va fi disponibilă la scară largă în Europa începând cu 19 Martie  2015.

GOTS – PRODUSE/ MATERIALE TEXTILE DIN BUMBAC CERTIFICAT ORGANIC: TOT CE E MAI BUN PENTRU BEBELUȘI

Colecția C&A pentru bebeluși din primăvara anului 2015 include o serie de produse certificate de către către Global Organic Textile Standard (GOTS) la nivelul întregului lanț de aprovizionare, asigurându-vă că body-urile, pantalonii, bluzele și bavețicile din bumbac 100% organic vor fi delicate cu pielea sensibilă a bebelușilor precum și cu planeta.
Substanțele utilizate sunt sigure pentru uzul uman din punct de vedere ecologic, iar bumbacul organic vine în combinație cu producția responsabilă din punct de vedere social și ecologic. Introducerea primei colecții certificată GOTS în cadrul C&A reprezintă un pas înainte  în ceea ce privește eforturile globale ale companiei de a identifica în permanență noi surse de materiale sustenabile.

PRINTURI TROPICALE ȘI FLORALE PENTRU FETE , PE VÂSCOZĂ MAI DURABILĂ

Printurile cu palmieri din colecția pentru fete sunt la modă primăvara aceasta, iar aceste accente sunt prezente într-o gamă largă de rochii, pantaloni lungi și pantaloni scurți folosind vâscoză durabilă.
Fabricată din arbori, această fibră organică este moale și permite aerului să circule. Mai mult, C&A asigură că nu se utilizează specii de arbori pe cale de dispariție în producerea vâscozei, pentru a ajuta la protejarea pădurilor planetei în folosul generațiilorE u  viitoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod