Noua campanie Gillette - “În Spatele Fiecărei Povești se Ascunde o Față”

În parteneriat cu filmul “Rogue One: O Poveste Star Wars”, Gillette și Lucasfilm explorează poveștile din spatele fiecărei fețe

Cu scurt timp înainte de lansarea Rogue One: O Poveste Star Wars, primul film de sine stătător derivat din seria Star Wars, două dintre cele mai importante branduri prezintă poveștile din spatele fiecărei fețe. Gillette (NYSE: PG), brandul lider de categorie pe produsele de îngrijire personală pentru bărbați, anunță campania globală “În Spatele Fiecărei Povești se Ascunde o Față”, în parteneriat cu Lucasfilm.

Rogue One prezintă povestea rebelilor curajoși, în timp ce Gillette aduce o poveste în care prezintă puterea pe care fiecare înfățișare a bărbaților o are în modul în care înfruntă provocările zi de zi.

Există o semnificație în spatele fiecărui aspect ales de bărbați, iar în momentul în care eliminăm acest aspect, fața este cea prin care un bărbat își transmite povestea.

Gillette lansează campania “În Spatele Fiecărei Povești se Ascunde o Față” prin intermediul unui spot în care prezintă legătura dintre poveștile înfățișărilor din universul Star Wars și povestea pe care fața fiecărei persoane din realitate o transmite în momentul în care alege un anumit aspect.

Campania va avea unele dintre cele mai reprezentative personaje din ambele lumi și include o serie de pachete cu ediția Rogue One: O Poveste Star Wars, aducând produsele Gillette într-un ambalaj cu un design în ediție specială, ce oferă fiecărui bărbat precizia unui bărbierit de care are nevoie pentru a ține piept Galaxiei.

Noile pachete sunt disponibile în România începând cu luna noiembrie 2016 în două versiuni diferite, cu două personaje reprezentative din povestea Star Wars, fiind modul perfect prin care un bărbat își poate scrie povestea pe care dorește să o spună.

Prețuri recomandate: Set Gillette Rogue One Mach3 – 49,99 lei; Set Gillette Rogue One Fusion Proglide – 69,99 lei.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod