Nomasvello a inaugurat primul No+Vello Point din tara

Franciza Nomasvello, cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale cu IPL,  a inaugurat duminica, 12 noiembrie, cel de-al 36-lea salon, la Falticeni. Noua clinica reprezinta primul No+Vello Point din tara, un concept de business-in-business, prin care brandul spaniol s-a asociat cu o alta nisa de infrumusetare- serviciile de profilaxie dentara-, pentru a ajunge la publicul sau tinta din micul oras moldovenesc.

In ziua inaugurarii, Nomasvello Falticeni si-a asteptat primii clienti cu surprize dulci, sampanie, servicii gratuite de testare a tratamentelor si cu o oferta promoţionala de nerefuzat, oferind  50% discount la tratamentele faciale.  Centrul Nomasvello Falticeni este situat in zona pietonala de pe Strada Republicii si le oferă clientilor sai servicii premium de înfrumuseţare, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta.
Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Specialiştii Nomasvello ofera servicii unisex de epilare definitivă şi terapii faciale cu lumina intens pulsată, tratamente faciale cu tehnologia Proskin, terapii faciale si corporale cu tehnologia LED, precum si albire dentara BIO.  Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, celulita, pielea lasata, ridurile, petele sau urmele de la acnee.
Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.
    
Conceptul No+Vello Point, asigura, pe langa procedurile Nomasvello si alte tratamente estetico-medicale. Astfel,  clientii se pot bucura si de servicii de igiena si profilaxie dentara, prestate de specialisti cu experienta in stomatologie. Managerul salonului, Camelia Luntrasu, este de parere ca „serviciile de igiena dentara completeaza perfect tratamentele No+Vello, pentru a sustine frumusetea naturala a locuitorilor din Falticeni”.

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania si în prezent numara peste 1.200 de centre, regasite în 16 ţări de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți.
Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, deschizand  36 de centre de înfrumuseţare in doar 7 ani.  No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala. Contact: Strada Republicii, FN, ap 1, Falticeni, judetul Suceava, vizavi de Eclipse.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod