Noile ediții limitate Perwoll Passion for Fashion 5.0

Pentru ca iubeşte moda şi îţi preţuieşte garderoba, Perwoll vrea să fii admirată în orice moment datorită stilului tău fresh, tineresc şi dinamic.

De aceea, pentru fashionista din tine, Perwoll a lansat, în această toamnă, noile ediții limitate Perwoll renew3D Passion for Fashion 5.0.
Începând cu 2012, detergentul Perwoll în ediţie limitată a devenit o tradiţie: an de an, îți aduce aproape cele mai fierbinţi trenduri de pe podiumurile internaţionale şi te inspiră să-ţi reinventezi sau să-ţi împrospătezi stilul.


Tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2016-2017 sunt o demonstraţie de îndrăzneală şi exuberanţă creatoare: de la texturi inovatoare şi printuri optice, jucăuşe, la combinaţii contrastante de culori sau ţinute all black.

Pentru toate stilurile de care te simţi atrasă, Perwoll a pregătit două soluţii perfecte, în ediţie limitată: Black Fashion şi Color Fashion.


Designul lor este inspirat direct de pe podiumurile de prezentare şi atrage toate privirile prin aerul modern, original: sticla de Perwoll Black
Fashion are un look elegant, cu un capac auriu şi etichetă cu printgeometric, high-fashion, iar varianta Color Fashion devine instantaneu
centrul atenţiei datorită etichetelor în nuanţe de albastru, roz şi galben.

Perwoll renew3D îţi răsfaţă garderoba, îi redă strălucirea şi oferă
culorilor prospeţime. Ţinutele tale preferate vor arăta de fiecare dată ca noi, iar tu îţi vei putea exprima, prin propriul stil, fascinaţia pentru modă. Acţiunea blândă, dar extrem de eficientă a formulei inovatoare Perwoll are grijă de culoarea din fiecare fibră a hainelor tale. Astfel, nuanţele rămân vii, spălat după spălat, iar ţesăturile sunt netezite, pentru ca lumina să se reflecte perfect pe suprafaţa materialelor şi să intensifice strălucirea.


Noile ediții limitate de la Perwoll te aşteaptă în 2 variante, de 1L şi 3L.

Cele două produse, Black Fashion şi Color Fashion, se alătură colecţiei Perwoll deja existente pe piaţă:

Perwoll Renew 3D Color – pentru culori mereu intense, ca noi.
Perwoll Renew 3D Black – pentru un negru intens, mereu strălucitor.
Perwoll Renew 3D White – pentru un alb intens, ca nou.
Perwoll Wool&Silk – detergent pentru țesături delicate, din lână sau mătase.
Perwoll Care&Repair – previne și reduce scămoșarea hainelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod