Noile aspiratoare Philips PowerPro

Philips lansează pe piaţa românească noile aspiratoare PowerPro, chiar la timp pentru curăţenia de primăvară. Cu tehnologia inovativă PowerCyclone, ai putere extremă de aspirare, o locuinţă mereu curată şi mai mult timp pentru tine. PowerPro reprezintă noua generaţie de aspiratoare fără sac, de la Philips, care dau putere extremă curăţeniei. Datorită tehnologiei PowerCyclone, ele furnizează o curăţenie de excepţie în doar câţiva paşi.

Pentru început, aerul este aspirat cu o viteză mare graţie fantei de admisie drepte şi netede, apoi orificiul curbat de trecere a aerului accelerează aerul în sus în compartimentul ciclonic.
Astfel, datorită mişcării circulare praful este separat de aer şi ai parte de o curăţare optimă şi rapidă a covoarelor, podelelor, dar şi a mobilei. Această tehnologie, alături de duza AeroSeal şi motorul puternic, permite obţinerea unei performanţe  superioare de aspirare. AeroSeal creează un spaţiu etanş pentru o aspirare optimă şi desparte cu grijă fibrele covorului pentru a elimina rapid murdăria şi praful din profunzimea acestora.

O locuinţă curată te face să te simţi bine, iar Philips PowerPro nu numai că te ajută să obţii suprafeţe curate, dar cu el economiseşti şi timp, fiind uşor de curăţat.
Compartimentul pentru praf este conceput astfel încât să poată fi golit fără a împrăştia praf în încăpere. Graţie formei sale unice şi a suprafeţei netede, praful este strâns într-o singură parte a recipientului, alunecând uşor în coşul de gunoi. Aspiratorul are şi un filtru lavabil care poate fi spălat sub jet de apă şi refolosit fără probleme.

Fie că e vorba de parchet, covor sau perdele, Philips PowerPro îţi permite să reglezi puterea de aspirare în funcţie de natura suprafaţei.
În plus, datorită designului său, aspiratorul este uşor de manevrat şi plimbat prin casă, fiind un ajutor de nădejde când vine vorba de păstrarea curăţeniei. Noile aspiratoare PowerPro vor fi disponibile în magazine începând de la un preţ de 374 lei până la 654 lei. Noua gamă conţine modelele: Power Pro Compact (FC8470, FC8472, FC 8473, FC8474) şi  Power Pro Active (FC8631, FC8634). Caracteristicile produselor diferă în funcţie de model.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod