NIVEA Sun Spray de protecţie solară pentru copii SPF 50+

Vara, atunci când copiii sunt în elementul lor, nimic nu-i opreşte de la distracţie. Cu greu poţi face faţă energiei care îi ţine în priză întreaga zi. Iar atunci când eşti cu ei la plajă, fii sigură că ai la dispoziţie o metodă de protecţie care să ţină pasul cu ei.

Pielea copiilor este mult mai delicată şi vulnerabilă deoarece aceasta nu şi-a dezvoltat complet capacitatea naturală de protecţie şi regenerare. Astfel, copiii sunt mult mai expuşi radiaţiilor UV şi au nevoie de extra îngrijire, atât în momentele de expunere la soare, dar şi în timp ce se bălăcesc în apă.

Vara asta lasa-ţi copiii să se bucure în voie de soare şi transformă aplicarea unui produs cu protecţie solară special dedicat lor, într-un moment jucăuş, pe care să-l solicite singuri!

Colorat şi uşor de aplicat, cu NIVEA Sun Spray ai scăpat de grija protecţiei pielii copilului tău, pe tot parcursul zilei!

Deşi în momentul aplicării loţiunea are culoarea verde, pe măsură ce intră în piele aceasta dispare, oferind protecţie foarte ridicată: util şi distractiv atât pentru tine, cât şi pentru cel mic.  Aplică o dată la două ore, în special în zonele expuse la soare.
Unde colorează, protejează!

Pret:  SPF 30; 200 ml: 40.8 lei, SPF 50; 200 ml: 44.2 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod