NIVEA Baby Sun SPF 50+

Anotimpul cald si-a intrat in drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale alaturi de bebelusul tau: zile insorite la plaja, picnicuri la iarba verde sau plimbari placute in natura.
Anotimpul cald si-a intrat in drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale alaturi de bebelusul tau: zile insorite la plaja, picnicuri la iarba verde sau plimbari placute in natura. Expunerea micutului tau la soare este extrem de benefica, ajutand la fixarea vitaminei D in corp, necesara pentru absorbtia calciului in oase. Insa la fel de cunoscute sunt efectele negative ale soarelui, ce actioneaza mult mai rapid si agresiv in cazul pielii sensibile a copiilor. Pentru a te bucura in siguranta de zilele insorite petrecute impreuna cu micutul tau, NIVEA iti ofera  lotiunea NIVEA Baby Sun SPF 50+, ce intampina nevoile speciale ale pieli bebelusului si asigura protectia eficienta impotriva razelor nocive UVA/ UVB.


Pielea sensibila a bebelusilor are nevoie de o protectie eficienta atat impotriva razelor UVB, ce cauzeaza arsurile, cat si a razelov UVA, ce patrund mai adanc in piele si sunt responsabile pentru efectele nocive pe termen lung. Lotiunea pentru protectie solara ultra-ridicata NIVEA Baby Sun SPF 50+ ofera maximum de protectie impotriva arsurilor solare si a efectului negativ indus de actiunea razelov UV, datorita formulei de inalta toleranta, bazata pe un sistem echilibrat de filtre fizice si organice, pentru ca micutul tau sa se poata bucura linistit de primele raze de soare din viata lui.


Dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, produsele contin un complex pentru protectie cu vitamina E, pro vitamina B5 ce actioneaza, de asemenea, impotriva radicalilor liberi indusi de razele UV, impiedicand aparitia alergiilor. Produsele sunt rezistente la apa si nu contin alcool, parfum sau coloranti. Formula delicata, ce respecta nevoile fragile ale pielii, se absoarbe usor, lasand pielea fina si  catifelata. Lotiunea pentru protectie solara NIVEA Baby Sun SPF 50+: 33 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod