Nickelodeon va difuza Kids’ Choice Awards pe 28 martie

Cum în 2017 superstarul John Cena a fost lovit de un jet de slime verde, experiența i-a plăcut atât de mult, încât anul acesta își reia rolul de prezentator al Galei Kids’ Choice Awards. A treizeci-și-una ediție a evenimentului care premiază artiștii și personajele preferate ale copiilor, va avea loc pe 24 martie la The Forum din Inglewood, California. Gala va fi difuzată și în România de Nickelodeon pe 28 martie, ora 19:00.
Anul acesta, au fost adăugate nouă categorii noi, printre care Cel mai îndrăgit animal de companie, Frenemies preferați și Gașca favorită. Începând din 26 februarie, tinerii din peste 180 de țări, inclusiv România, își pot vota favoriții online, iar pe 6 martie Nickelodeon va anunța artiștii care vor concerta la Kids’ Choice Awards.

Acoperirile cu slime sunt momentele preferate ale fanilor Nickelodeon, iar Demi Lovato, *NSYNC, Tom Cruise, Justin Bieber, Will Smith se numără printre vedetele care le-au căzut victimă.
Slime-ul cu care a fost acoperită cântăreața Pink a fost personalizat în funcție de numele ei, deci colorat roz, iar Taylor Lautner a fost inundat cu același lichid, însă cel tradițional verde, direct pe covorul portocaliu.  Cât despre Katy Perry, ea a fost lovită frontal de un jet de slime ascuns în pupitrul de la care prezenta.

Slime-ul a devenit sinonim cu Nickelodeon de când a fost arătat prima dată în serialul You Can't Do That On Television.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod