Neuhaus - din dragoste pentru ciocolată

Neuhaus, producatorul ciocolatei de lux belgiene, a deschis si in Romania primul magazin la Baneasa Shopping City. Iubitorii de ciocolata se pot bucura acum de o experienta unica, intr-o atmosfera rafinata.
Neuhaus, producatorul ciocolatei de lux belgiene, a deschis si in Romania primul magazin la Baneasa Shopping City. Iubitorii de ciocolata se pot bucura acum de o experienta unica, intr-o atmosfera rafinata. Magazinul ofera o gama larga de sortimente de praline si ambalaje, dintre care asa numitele «balottin» - cutiile inventate in 1915 de Neuhaus. «Colectiile » pe care Neuhaus le-a inventat in timp pot fi gasite acum si in Romania. Astfel, in functie de sezon si de ocaziile de consum,  poti alege intre colectiile «Brussels », «Irresistibles» , «Liqueur» sau «City Collection».


Micul magazin din Baneasa reflecta  identitatea Neuhaus si  reprezinta o invitatie tentanta la o pauza « dulce » pentru oricine trece prin zona.  Astazi, la mai bine de 153 de ani de la inceperea afacerii, traditia inca isi are locul sau la Neuhaus, cu unele retete vechi de 100 de ani , unele praline fiind inca confectionate manual.  In calitate de Chocolatier Creator, compania dezvolta noi retete, noi forme si noi gusturi incredibile. Creativitatea si inovatia sunt prin urmare doua trasaturi fundamentale ale companiei.  Know-how-ul productiei de ciocolata si calitatea ireprosabila a ingredientelor sunt punctele forte ale ciocolatelor Neuhaus.
Ingredientul care sta la baza succesului companiei  - O adevarata pasiune pentru ciocolata !
Unde ne gasiti : Magazin Neuhaus, Baneasa Shopping City, Parter, Intrarea Link Mall
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod