Nesquik Opti-Start și Profesorii Trăsniți te invită să descoperi lumea experimentelor

Nesquik Opti-Start, singura cacao cu adaos de fier din România, a dat startul Caravanei Creativității, care va ajunge în cele mai importante orașe din țară cu o serie de experimente științifice educative și creative. Mai mult, părinții sunt încurajați să le ofere copiilor o alimentație echilibrată, bogată în vitamine și minerale, alături de un stil de viață activ, pentru ca cei mici să își poată pune în valoare creativitatea.

Începând cu finalul lunii mai, Caravana Creativității Nesquik Opti-Start a oprit în Craiova și în București, unde peste 8.000 de părinți și copii au explorat lumea experimentelor.

În următoarele luni, caravana continuă călătoria și va opri în: Iași, 18 iunie 2017, între 11:00 și 18:00; Cluj-Napoca, 2 iulie 2017, între 11:00 și 18:00; Timișoara, 16 iulie 2017, între 11:00 și 18:00.

Nesquik și Profesorii Trăsniți de la Fun Science îi așteaptă pe părinți alături de cei mici să descopere lumea experimentelor. În cadrul acestui atelier, prin știință și joacă, cei mici vor înțelege importanța absorbției Vitaminei D în organism și cum funcționează aceasta, dar și importanța Fierului și a Zincului pentru dezvoltarea cognitivă.
În plus, cei mici își pot pune în valoare creativitatea și imaginația printr-un experiment în care vor învăța cum se poate realiza plastilina Nesquik.

Cu startul potrivit, orice copil își poate pune în valoare creativitatea, dar întotdeauna alături de o alimentație echilibrată și o viață activă, care să  îi ofere energie pentru o zi de joacă. "Este recomandat ca părinții să includă în meniul zilnic al copiilor o varietate de alimente, care să asigure necesarul de vitamine și minerale pentru organism.
Fierul și zincul sunt două minerale esențiale pentru dezvoltarea cognitivă și buna funcționare a sistemului imunitar. Părinții pot include în meniu alimente bogate în fier precum carne slabă, pește, spanac, ouă, năut sau nuci, care pot fi ușor de adaptat astfel încât să fie pe placul celor mici. Acestea pot fi oferite în diferite momente pe parcursul zilei, atât la mesele principale, cât și ca gustări. Iar pentru un gust delicios, meniul zilnic al copiilor poate fi completat cu Nesquik Opti-Start, singura cacao cu adaos de fier din România
”, declară Nicoleta Tupiță, Nutriționist, Nestlé România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod