Nespresso duce experiența cafelei la rang de artă odată cu inaugurarea primului Nespresso Boutique în România

Un dialog muzical unic a avut loc pe 24 septembrie, în cadrul evenimentului care a celebrat deschiderea primului Nespresso Boutique în România, situat pe Calea Dorobanților, nr. 210. Alexandru Tomescu, Electric Brother și vioara Stradivarius – doi artiști și un simbol al perfecțiunii create de mâna omului au fost ingredientele unei experiențe senzoriale care a împins limitele stilistice dincolo de standardele obișnuite, recreând tiparul angajamentului Nespresso de a explora constant noi dimensiunii ale universului cafelei, pentru a le oferi clienților săi experiența cafelei la superlativ.

Nespresso Boutique le propune pasionaților cafelei o experiență de retail de lux, având în centru o cafea excepțională obţinută printr-un proces inegalabil de selecție extrem de riguroasă.
Experții Nespresso supraveghează atent fiecare pas din acest proces, care permite ca doar cele mai bune boabe de cafea, reprezentând 1-2% din cafeaua recoltată în întreaga lume, să fie prelucrate pentru a da naștere personalității unice a fiecăruia dintre cele 23 de sortimente Grands Crus. Sistemul unic, centrat pe interacțiunea dintre capsulele originale și aparatele Nespresso, le oferă iubitorilor cafelei posibilitatea de a-și crea singuri, la fel ca un barrista experimentat, o ceașcă de cafea de cea mai bună calitate.

Nespresso este un brand de cafea de lux, pionier în domeniul cafelei ambalate în capsule și  recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea excepţională şi serviciile de înaltă clasă.  Universul Nespresso aduce la un loc aparate de cafea de ultimă generație cu presiune de 19 bari, cafea prăjită și măcinată de cea mai înaltă calitate, ambalată în capsule și servicii personalizate prin intermediul Clubului Nespresso.
Odată ce păşesc în acest univers, pasionații cafelei descoperă o lume în care curiozitatea își spune cuvântul, iar experiențele gourmet și deschiderea spre fine-dining la standarde occidentale completează perfect caracterul excepțional al sortimentelor de cafea Nespresso.

Pentru a menține calitatea ridicată a serviciilor oferite clienților, Nespresso păstrează în permanență o legătură directă cu aceștia prin intermediul canalelor de distribuție proprii: magazinul exclusiv Nespresso Boutique, platforma de e-commerce www.nespresso.com și Serviciul de Asistență Telefonică 0 800 008 300.
În acest fel, Nespresso construiește relații durabile și semnificative, bazate pe un proces continuu de ascultare și înțelegere, care permite armonizarea ofertei Nespresso cu nevoile diverse și așteptările ridicate ale iubitorilor de cafea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod