NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO - prima cafea 3in1 scurtă

NESCAFÉ lansează pe piața din România NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, un produs inovator pentru gama 3in1: prima cafea 3in1 scurtă, o experiență la superlativ a cafelei 3in1.Cu gust distinct, aromă intensă și un strat fin de spumă apetisantă, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO te aduce împreună cu prietenii tăi dragi.  Fie că ești acasă, fie că ești la birou, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acel mic detaliu care dă culoare momentelor din viața ta.

Inspirat de cuvântul „piccolo”, care în limba italiană înseamnă „mic”, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO îmbină plăcut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finețea gustului de lapte, desăvârșite de dulceața unui strop de zahăr, totul în 60ml.

NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, îmblânzită de gustul fin de lapte, atinsă de un strop de zahăr și desăvârșită de o cremă delicată, apetisantă. NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acea cafea mică, ce face diferențe mari.

Iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurtă NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparată într-o ceșcuță de 60 ml (de tip espresso). Incepând cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este disponibilă în marile rețele comerciale naționale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod