Nectar d’Or – un nou brand de produse apicole 100% naturale, obținute prin tehnologie inovativă de pasteurizare

Nectar d’Or, un nou brand de miere 100% naturală, a intrat luna aceasta pe piața produselor apicole din România, aducând leacul simplu și complex al naturii, pe masa fiecărui om pasionat de gustul dulce al produselor naturale, în condiții excelente de calitate.
“Gama de produse apicole Nectar d’Or vine în sprijinul tuturor celor care conștientizează importanța adoptării unui stil de viață sănătos și responsabil față da mediu și bunăstarea albinelor. Ca procesatori de miere de cea mai bună calitate, lucrăm cu tehnologie modernă și echipe de apicultori din regiuni carpatine, devotați creșterii albinelor și prelucrării mierii la standardele cele mai înalte. Întreg sistemul nostru de producție și împachetare este sterilizat, mierea neavând contact cu omul pe tot parcursul procesului de producție”, afirmă Igor CASAPU, fondatorul brand-ului Nectar d’Or.

Pasteurizare prin tehnologie modernă pentru textură lichidă timp de 6 luni

În fabrica Nectar d’Or mierea este trecută printr-un proces de pasteurizare  si filtrare de până la 0.1 mm pentru că aceasta sa își păstreze textura fină și lichidă pentru perioade mult mai lungi de timp.
Tehnologia modernă de pasteurizare implică încălzirea mierii, pentru doar câteva secunde, pănă la temperatura de 75-80 de grade și apoi răcirea ei până la o temperatură de 35 grade. Astfel, mierea capătă o textură fluidă, păstrându-și în același timp proprietățile curative.

Ambalajul pet inteligent cu sistem “squeeze”, pentru savoare până la ultima picătură

Nectar d’Or este singura miere de albine de pe piața din România care oferă cumpărătorului și opțiunea unui ambalaj pet cu sistem “squeeze”, foarte util pentru servirea mierii în mod confortabil prin apăsare și turnare. Aceasta poate fi o opțiune nemaipomenită pentru mămicile care doresc să introducă  mierea, într-un mod atractiv, în meniul zilnic al copilului.

Igmis – sinteză fină de gusturi pentru mic dejun sănătos
Nectar d’Or vine în întâmpinarea celor care preferă gustarile dulci la micul dejun, cu gama Igmis – o selecție fină de delicatețuri din miere pură de albine cu ierburi și fructe aromate deshidratate.

“Produsele din gama Igmis sunt obținute prin liofilizare, un proces modern care implică înghețarea fructelor, scăderea presiunii, apoi îndepărtarea gheții prin sublimare. Rezultatul final constă într-un produs de înaltă calitate datorită temperaturii scăzute utilizate în procesare. Gustul de fructe proaspete, aromele și vitaminele, substanțele nutritive ale mierii și ale coacăzelor sunt menținute intact pentru degustare, fiind nemaipomenit de servit cu pâine prăjită, brânză sau la o ceașcă fierbinte de ceai. Produsele Igmis nu conțin zahăr, conservanți și coloranți”, explică Igor CASAPU.

Portofoliul Nectar d’Or cuprinde în acest moment miere polifloră la borcan de 1000 gr (34,99 lei), în ambalaj pet cu sistem “squeeze” la 270 gr (19,99 lei) și 500 gr (29,99 lei), miere de Manuka la 230 gr (209,99 lei), dar și delicatețurile din gama Igmis (39,90 lei).

Până la finele anului 2019, portofoliul brand-ului se va extinde cu produse din miere de lavandă, coriandru, salcâm, tei, hrișcă, rapiță, precum și miere cu propolis și lăptișor de matcă.
 
Produsele Nectar d’Or sunt disponibile exclusiv online, pe site-ul: https://www.nectardor.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod