Muzica vă însoțește oriunde mergeți?Noile căști Philips DJ Style

Vă place să fiți înconjurați de muzică oriunde mergeți și în fiecare moment al zilei? Atunci înseamnă că știți să apreciați un sunet clar, fără distorsiuni și o pereche de căști comode, funcționale și rezistente. Iar noile căști de la Gibson Innovations din gama Philips DJ Style reprezintă modul nostru de a vă ajuta să vă bucurați cu adevărat de muzica preferată.

Sunetul bun nu poate fi decât rezultatul unor tehnologii de top marca Philips. Driverele din neodim asigură o claritate excelentă a sunetului, cu un bas puternic și fără distorsiuni, chiar și la un volum ridicat.
Sistemul acustic de tip închis atenuează eficient zgomotele exterioare și vă permite să vă bucurați de muzica preferată fără interferențele mediului ambiental.

Banda de susținere este reglabilă și fabricată din oțel inoxidabil, iar cupele au pernuțe moi și sunt fabricate din materiale care disipă presiunea și căldura. Cablul de 1,2 m este rezistent, fiind testat la 12.000 de îndoiri. Aceste lucruri vă asigură confortul, dar vă garantează și rezistența produsului la o utilizare intensă și îndelungată.
Fiind realizate pentru a îndeplini exigențele DJ-ilor aspiranți, cupele căștilor se rotesc la 165°.

Nu în ultimul rând, pentru a fi mai ușor de transportat, noile căști sunt pliabile. Designul inteligent și selecția atentă a componentelor, inclusiv articulațiile rezistente, permit o manevrare foarte ușoară.

Dacă primiți un apel în timp ce ascultați muzică de pe telefon, nu este nevoie să dați căștile jos, pentru că acestea sunt dotate cu microfon și buton pentru preluarea convorbirii.

   
Noile căști Philips DJ Style sunt disponibile în diverse variante de culoare, iar specificațiile tehnice și prețul diferă în funcție de model.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod