Mutsy Evo- o plimbare pe aer!

Bucură-te de dragostea și momentele magice pe care le vei întâlni odată cu apariția bebelușului tău! Dar gândește-te că va trebui să construiești un nou echilibru în viața ta. Mutsy îi ajută pe părinți să-și găsească liniștea încă din 1937.

Așa că nu renunța la confort odată ce ai devenit părinte!

Mutsy are cele mai inovative cărucioare, scaune auto și de masă, produse ultra-ușoare, compacte, moderne și, în același timp, elegante. Calitatea și inovația produselor Mutsy sunt dovedite de multitudinea de premii primite la târgurile internaționale de profil.

Mutsy, originară din Olanda, acum, companie internațională, având filiale în întreaga lume, se diferențiază de brandurile deja cunoscute în România prin fiabilitatea produselor, greutatea și dimensiunile lor reduse, ușurința în manevrare și detalii elegante.

EVO

Când ai un Evo, te simți ca și cum ai merge prin aer.
Este super confortabil atât pentru copil, cât și pentru părinți, dar și foarte practic și ușor de folosit. Roți frontale se răsucesc la 360 °, ceea ce îi asigură manevrabilitate excelentă în locuri aglomerate. Pe nisip sau prin pădure, roțile pot fi blocate și asigură o călătorie perfectă.
Evo poate fi folosit cu landou, cu scaun sport cu șezut extensibil, scoică Safe2go și scoica Maxi- Cosi. Scaunul este complet ajustabil și poate fi poziționat pe două direcții (cu fața și cu spatele la sensul de mers). Pliat, devine foarte compact, are un look elegant, și este ușor de transportat datorită greutății reduse. Mânerul șasiului este ajustabil pe înălțime și întregul dispozitiv poate fi pliat extrem de compact.

Caracteristici:

- Extrem de compact în urma plierii

-  Cântărește doar 8,2 kilograme

-  Se pliază extrem de repede și compact, chiar și cu scaunul sport atașat

-  Sistem unic de răsucire și de blocare a roților frontale

-  Scaun sport complet ajustabil pentru o poziție orizontală perfectă, pentru somn

-  Scaun reversibil cu fața/ cu spatele la sensul de mers chiar și în poziția de somn

-  Șasiul Evo este disponibil pe negru și argintiu.

-  Suport pentru picioare integrat

- Dispune de un spațiu de depozitare generos.

Caracteristici unice:

- Scaunul extrem de rezistent asigură spațiu suplimentar pe laterale și poate fi ajustat până la o poziție de somn perfect orizontală.
Această caracteristică asigură spatele copilului, care nu e blocat într-o poziție fixă, astfel încât acesta se poate întinde oricând dorește și se bucură de un somn sănătos chiar și în scaun.

-  Șasiul Evo poate fi strâns, chiar și cu scaunul atașat, până la o formă extrem de compactă, încăpând foarte ușor într-un portbagaj mic sau chiar pentru a fi transportat în mână.
Roțile pot fi scoase foarte ușor, căruciorul transformându-se într-o servietă.

Pret: 1743 ron

Produs disponibil in Bebe Supermarket Militari (Bucuresti) si online pe mai multe site-uri.
Informatii suplimentare pe www.mutsy.com si www.facebook.com/mutsyromania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod