Müller te provoacă să porneşti într-o aventură über inimoasă cu filmul: Cum să-ţi dresezi dragonul 2

Odata cu schimbarea de design a categoriei de lactate albe – lapte, iaurt si smantana, Müller a anuntat si lansarea iaurtului cremos cu 5% grasime.
Proaspat, fin si cu un über gust, iaurtul Müller cremos este o gustare hranitoare ce se potriveste oricarui moment al zilei. Si pentru ca de la un iaurt über gustos nu poate veni decat o provocare über inimoasa, iaurtul Müller ti-a pregatit o super aventura ce incepe odata cu lansarea celei de-a doua parti a filmului ‘Cum sa-ti dresezi dragonul’.

Venind in completarea categoriei, noul produs are o consistenta cremoasa, densa, fiind usor de savurat oriunde si oricand, simplu sau in diferite combinatii.
Iaurtul de 5% grasime a fost creat pornind de la reteta iaurtului simplu si über delicios, cu care Müller ne-a obisnuit deja. Produs din lapte de cea mai bună calitate, noul sortiment are un gust fin si cremos, perfect echilibrat.

Iaurtul cremos Müller poate fi oricand o gustare satioasa, care astampara foamea in orice moment al zilei, putand fi  combinat cu muesli, diferite tipuri de seminte si nuci, fructe sau chiar cu un produs de patiserie.

Si pentru ca Müller se gandeste si la cei mai mici pofticiosi, le-a pregatit acestora o aventura über inimoasa alaturi de  eroul Sughit si dragonul sau, Stirbul.

Pe pagina de Facebook  - www.facebook.com/MullerRomania - poti intra in lumea fantastica a celei de-a doua parti a filmului ‘Cum sa-ti dresezi dragonul’ si poti castiga premii de la dragoni! Distreaza-te afland ce personaj din “Cum sa-ti dresezi dragonul 2’ esti si intra in cursa premiilor cu dragoni.
Creioane, seturi de rechizite, pusculite, saculeti si ceasuri - toate aceste premii pot fi ale tale, prin tragere la sorti, daca achizitionezi produsele Muller participante in campanie si introduci in aplicatia de Facebook codul unic si numarul bonului fiscal.

Iaurtul Müller ti-a pregatit un über gust fin si cremos si o aventura über inimoasa cu dragoni. Indragosteste-te de über gustul Müller!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod