Mr. Pich, pentru cel mai cool și urban pici

Îți dorești să crești un copil sigur pe sine, încrezător, care să se simtă bine cu el însuși și confortabil în fiecare zi, deoarece știi că numai astfel va fi adultul de care vei fi mândra în anii ce urmează. Hainele sunt o prelungire a personalității, de aceea, trebuie alese cu grijă, pentru că adultul de mâine se construiește de azi. Nu prin orice fel de haine, ci oferindu-i celui mic variante care să-l ajute să-și contureze stilul care i se potrivește. Mr. Pich oferă o experiență unică, susținând și respectând dificila misiune a mamelor printr-o selecție atentă de haine urban-chic care se adaptează pe personalitatea unică a fiecărui copil.

Printr-un raport corect calitate-preț, design chic și material premium, Mr. Pich pune în hainele și accesoriile sale întreaga dragoste a părinților pentru copii, oferind astfel ținute ce aduc numai bucurie și scriu povești de neuitat.

Copiii au o personalitate puternică și merită lăsați să și-o dezvolte natural și în armonie cu societatea actuală, tocmai de aceea la Mr. Pich vei găsi ultimele tendințe în fashion ale celor mai mari brand-uri din lume, ce răspund celor mai exigente cerințe, deopotrivă ale celor mici, cât și ale celor mari.
Pentru un look romantic, boem, amintind parcă de Parisul lui Edith Piaf, rochița Frill este o opțiune inspirată pentru micile domnișoare ce vor să deschidă sezonul de primăvară într-un stil chic și confortabil.

Și pentru că în casaă se petrece câte o dramă la fiecare deschidere a dressing-ului, rochia Drama Queen va mulțumi până și cea mai pretențioasă și exigentă ”regină”.

Accesorizată cu o pereche de balerini sau ghetuțe va garanta o apariție ce nu va fi trecută cu vederea. Iar dacă îți dorești ca toate visurile ei să prindă aripi, poți începe cu Wings Star, outfit-ul ce îi va da încredere că orice este posibil. În ceea ce-i privește pe supereroii din viața ta, jacheta Who`s bad este perfectă pentru o intrare spectaculoasă la orice petrecere, în timp ce având pe umeri Flash Navy, orașul va fi cu siguranță al său.

Accesorii precum șapca Love, capa Bat Top, căciula Pompom fac din Mr. Pich alegerea perfecta  pentru cei mai mici fashion influencers din oraș. Haine, încălțăminte și alte accesorii create după ultimele tendințe și standarde internaționale ce vorbesc despre frumusețe, puritate și inocență anticipand capitolele de succes din viitor, acesta este Mr. Pich, brand-ul sincer al copiilor ce pășesc încrezători în lumea adulților. Rochița Wings Star: 230 Lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod