Mos Craciun din Finlanda revine in Romania pentru al treilea sezon

Santa Claus Kingdom il gazduieste pana pe 21 decembrie

Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic dedicat sarbatorilor de iarna, gazduieste pana pe 21 decembrie pentru a treia oara vizita autenticului Mos Craciun din Finlanda, in parteneriat cu Ambasada Finlandei la Bucuresti. Acest proiect reprezinta o initiativa unica implementata pentru prima data de catre Divertiland in anul 2014. Vizitatorii parcului au ocazia in aceasta perioada sa se reintalneasca cu simpaticul Mos Craciun, sa se fotografieze cu el, sa-i cante si sa-i spuna poezii si  sa-i aduca scrisori.

Sunt foarte bucuros sa fiu prezent pentru a treia oara in Romania, la Santa Claus Kingdom.

Copiii de aici sunt foarte calzi si primitori si imi trimit mereu multe scrisori. De aceea abia astept sa revin la ei in fiecare an.”, a declarat autenticul Mos Craciun.

Fiecare ambasador al Finlandei vizeaza sa il intalneasca, intr-o zi, pe unicul Mos Craciun, venit din Finlanda”, a declarat foarte emotionata,  Excelenta sa, Doamna Ambasador al Finlandei, Päivi Pohjanheimo, invitata si domnia sa la Conferinta. “Mos Craciun isi doreste ca toti copiii sa aiba un Craciun fericit si marturiseste ca nu exclude niciun copil indifferent de religie sau nationalitate.

Din contra, toata lumea trebuie sa aiba parte sis a se bucure de misterul sarbatorilor de Craciun”, a mai continuat domnia sa.

Autenticul Mos Craciun vine direct din Laponia, avand casa in Korvatunturi, la 200 de km de cercul polar. Acolo sunt acum -300  si 1m de zapada. Face de 15 ani acest tur tematic reprezentand cel mai popular personaj de pe planeta si pana acum a fost in tari precum Grecia, Romania, Polonia, China si Emiratele Arabe.

Santa Claus Kingdom este deschis zilnic pana la ora 21.00, inclusiv in ziua de ajun de Craciun si a doua zi de Craciun, ca si in ultima zi a anului pentru ca vizitatorii sa continue sa se bucure de distractie cat mai mult timp posibil.

Prețurile biletelor de intrare încep de la 25 lei și includ accesul la toate spectacolele si atractiile din Regat, ca și la echipamentele specifice sporturilor de iarna. Vizitatorii au la dispozitie o parcare mare, iar acces-ul se poate face cu mijloace de transport in comun precum metro-ul (10 minute de mers pe jos de la stația Aurel Vlaicu,) RATB (cu autobuzele 112 și 135) sau cu masina personala (intrare inainte de Poliția Pipera - Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor ).

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod