Monitorul Philips Quad HD este acum disponibil și în versiunea de 32 de inci

MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, lansează un nou monitor cu rezoluție uimitoare: modelul BDM3270QP de 32 inci reprezintă o nouă dimensiune a monitoarelor Philips cu rezoluție QHD și oferă utilizatorilor spațiu suplimentar pe ecran. Noul monitor Philips sporește productivitatea și permite utilizatorilor să se bucure de imagini și culori vii.

Rezoluție uimitoare la 32 de inci

Noul display de 32 de inci răspunde cererii în creștere a utilizatorilor pentru ecrane cu rezoluții mai mari, cu densitate a pixelilor peste cea HD, la dimensiuni impresionante. Monitorul QHD (Quad High Definition) oferă o rezoluție de 2.560 x 1.440 pixeli pe inch (de patru ori mai mult decât standardul 720p HDTV), pe un ecran ce oferă suficient spațiu pentru a putea lucra cu mai multe ferestre la o claritate deosebită.
Alături de rezoluție, ecranul beneficiază de o reproducere excelentă a culorilor: cu 1.074 miliarde de culori și procesare internă la 12 biti, noul monitor oferă culori clare, naturale, fără degradeuri. Monitorul beneficiază de tehnologia Flicker-free, ce ajută la ajustarea luminozității și reduce efectul de licărire pentru o experiență de vizualizare mai plăcută.

Thomas Schade, Vicepresedinte MMD EMEA, afirmă: „Acest monitor de 32 de inci este potrivit pentru utilizatorii care fac trecerea de la ecrane mai mici şi rezoluții mai mici. Aceștia se pot bucura atât de spațiul suplimentar, cât și de rezoluția QHD, iar diferența nu este sesizabilă doar pentru grafic designeri, designeri în CAD sau arhitecți.
Utilizatorii din mediile profesionale care au nevoie să lucreze cu aplicații office ce necesită spațiu larg sau multiple ferestre deschise se pot bucura acum de monitorul de 32 de inci cu rezoluția impresionantă ce face ca lucrul să fie într-adevăr mai eficient.”

Conectivitate super rapidă

Cu conexiuni pe bandă largă prin intermediul surselor digitale precum DisplayPort (pentru transfer de date de până la 10.8 Gbps), HDMI și Dual link DVI, acest monitor permite utilizatorilor să se bucure de conținut clar, fără întreruperi, la rezoluție QHD. Boxele stereo încorporate asigură sunet de înaltă calitate, ce vine în completarea experienței de vizualizare fără cusur.
Monitorul dispune și de tehnologia MultiView, astfel încât utilizatorii să poată lucra cu două dispozitive – PC și notebook, de exemplu – în același timp, și să împartă ecranul pentru a putea urmări conținut din două surse diferite. Pentru că Quad HD dispune de 2.560 x 1.440 pixeli per inch, fiecare parte a ecranului oferă imagini clare, chiar și atunci când acesta este împărțit. De asemenea, monitorul Philips dispune de funcția MHL pentru streaming de pe dispozitive mobile, direct pe ecran (în timp ce dispozitivul mobil se încarcă) și USB 3.0 foarte rapid.

Spațiu de lucru mai confortabil

Cu SmartErgoBase, monitorul poate fi ajustat perfect pentru preferințele de lucru ale utilizatorilor.
Funcțiile de pivotare și înclinare ajută la găsirea unui unghi de vizualizare potrivit pentru utilizatori, ajutând astfel la creșterea productivității. Baza monitorului reduce, de asemenea, surplusul de cabluri și păstrează spațiul de lucru curat.

Philips BDM3270QP este disponibil în Europa din această lună la preţul recomandat de 699 Euro.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod