Monini ne-a pregatit o promotie de primavara - “Primavara premiilor Monini”

O dată cu venirea primăverii organismul are nevoie de vitamine si minerale, iar majoritatea dintre noi acuzăm în această perioadă stări de oboseală generală, însoţite de slăbiciune fizică şi incapacitate de concentrare.

 Lipsa unui stil de viaţă sanatos, care să cuprindă exerciţii fizice şi alimentaţie diversificată, accentuează starea de moleşeală. Alimentele de primăvară refac rezerva de antioxidanţi şi întăresc sistemul imunitar. Se recomandă să includem în alimentaţia zilnică cel puţin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni apariţia asteniei, a anemiei şi a depresiei. Verdeţurile de primăvară fortifică organismul, ajută la eliminarea toxinelor acumulate în perioada rece şi reduc nivelul colesterolului.

Corect este sa mancam variat in fiecare zi, iar o dieta echilibrata precum dieta mediteraneeanane ne ajuta sa beneficiem de nutrientii necesari unui stil de viata sanatos.

Totul se datoreaza uleiului de masline extravirgin, alimentul de baza al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunata, uleiul de masline da savoare mancarii, ii imbogateste gustul si aduce organismului nutrienti esentiali in pastrarea imunitatii atat de necesare in acest anotimp. Include-l in meniul tau zilnic  uleiul de masline extra virgin Monini, ca sa te bucuri de sanatate si o viata de calitate!

Pentru a ne bucura si mai mult de uleiul de masline extra virgin, Monini ne-a pregatit o promotie de primavara  - “Primavara premiilor Monini” - plina de surprize in fiecare zi.

Cumpara orice produs Monini, intra pe /www.facebook.com/MoniniRomania si cu numarul bonului fiscal poti castiga unul dintre premiile zilnice ale promotiei!
Promotia se desfasoara in perioada 1 aprilie – 30 iunie!

In fiecare zi unul dintre participantii inscrisi poate castiga un cos cu produse Monini.



Monini
O alegere savuroasa si sanatoasa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod