Mondelez România a semnat Carta Diversității

Mondelez România a semnat Carta Diversității, o inițiativă ce reprezintă un punct de referință în dezbaterea națională despre diversitate.
“Mondelez România se alătură cu mândrie Cartei Diversității. Perspectivele diverse favorizează dezvoltarea unor branduri relevante, puternice, ne permit să investigăm idei noi, să beneficiem la maxim de potențialul angajaților noștri, având un impact pozitiv în business, dar și în societate. Ne dorim să inspirăm și să motivăm oamenii talentați din compania noastră, care au background diferit, să creăm un mediu care să favorizeze creativitatea și să îi încurajăm să ne provoace pentru a fi mai buni.
Pentru a atinge obiectivul ambițios de a deveni cea mai bună companie de snacking din lume, este important să continuăm să apreciem și să încurajăm diversitatea, valorizând ce ne unește, dar și ce ne face să fim unici”, declară Ivaylo Naydenov, Director General Mondelez România, Bulgaria și piețele din estul Adriaticii.

Carta Diversității din România urmează modelele de succes existente în alte state europene și are la bază un set de principii generale, asumate voluntar cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod