Momiji - by Adolie Day

Cherchez la femme... in luna dedicata femeii, Colour ne duce mai aproape de romantismul designerilor francezi
Cherchez la femme... in luna dedicata femeii, Colour ne duce mai aproape de romantismul designerilor francezi
 
Carpe Diem sau Joie de vivre?
in fine, nu conteaza... Colour  revine mai vioi ca niciodata cu idei de rasfat pentru luna femeii. Papuselele Momiji, proaspat scoase de sub bagheta magica a unor designeri francezi, sunt acum gata sa perie pe oricine.

Momiji - by Adolie Day
Adolie Day este o femeie frumoasa, evident, o artista franceza ce picteaza carti, realizând cele mai ghiduse ilustratii. Si pentru ca nu era cineva mai potrvit sa nascoceasca inca o colectie Momiji, artista s-a gandit sa imbine aspecte ale look-ului kooky frantuzesc, romantic, cu nuante ale stilului Tokyo-pop.
Asa s-a nascut Blanche!
 
Iubitoarea Blanche sta cu bratele deschise, exprimandu-si iubirea nelimitata si asteapta, intr-o frumoasa cutie de cadouri, decorata cu gagaute dragalase si mesaje de dragoste, sa impartaseasca celor care o primesc cel mai pur sentiment...
                      
Blanche (55 LEI, TVA inclus)
Si cum moda si rafinamentul nu trebuie sa lipseasca din nicio zi a lunii dedicata femeilor, Colour ne face cunostinta cu COCO, papusica ce aduce un omagiu fabuloasei creatoare franceze, Coco Chanel...
“Une fille doit être de deux choses: classique et fabuleux”.
 
COCO (55 LEI, TVA inclus)
 
Coco nu numai ca arata très chic, dar este impachetata intr-o simpatica cutie de noodles colorata, pe care sta frumos scris: I'm coco crazy for springtime in Paris! (Je suis coco fou pour le printemps à Paris!)
 
Iar, daca simti nevoia de ceva mai ghidus, Colour te intâmpina inca doua modele simpatice, Giggles si Dancing Girl, care, cu siguranta, te vor bine dispune in fiecare zi.

Giggles (55 LEI, TVA inclus)                     
Dancing Girl (55 LEI, TVA inclus)


„The memories of us brings me giggles!” este mesajul pe care-l imparte papusica Giggles, iar Dancing Girl Momiji ne indeamna; “Let's keep on dancing 'till the starlight stops.”
 
Mai mult, misterioase cum le stim, papusele Momoji sunt accesorizate cu o mini-cartolina, perfecta pentru mesajul tau special.

 
Te asteptam la Colour, in Calea Victoriei, in luna ta de rasfat!
 
Infiintat in 2006, Colour este initiatorul pietei locale de papetarie si accesorii de lux. Produsele distribuite de Colour, creatii ale unor ilustratori si designeri celebri, se remarca prin calitatea extraordinara a hartiei, unitate stilistica si functionalitate. Noutatea este de asemenea esentiala pentru Colour, de aceea, la fiecare trei saptamani Colour isi reinnoieste colectia de produse. Curioasa care sunt ultimele noutati? Acceseaza site-ul ww.colour.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod