Momentum - Energie de înaltă frecvență

Lasă lumea în spate. Uită de griji. Dedică-ți un moment de relaxare și de stare de bine. La Herculum Spa. Ia-ți terapeutul pe post de consilier și alegeți formula favorită de detensionare. Să fie revigorare? Să fie relaxare? Să fie detox? Eliminarea stresului și a durerii? În funcție de nevoile corpului tău, maseurul își va acorda mișcările și tehnicile ca să obțină rezultatul dorit.

Momentum este o terapie care dă tonul evadării. O experiență senzorială, potențată de magia uleiurilor esențiale.
Rozmarin, lavandă, mentă, verbină, portocală, lemongrass? Arome și adieri menite să îți încărce trupul și să îți relaxeze mintea. Totul începe cu trei respirații profunde. Și cu magia atingerii...

Momentum este un masaj de relaxare unde mișcările lente și învăluitoare se combină cu frământările și tapotările mai mult sau mai puțin energice. Mai fluide sau mai line. Ritmate sau lente. Pentru ca tu să păsești spre o lume a seninătații, lipsită de tensiuni și gânduri negative.


Fă-ți timp pentru o repriză de stare de bine, Nu ezita să optezi pentru o sesiune de masaj. Aceasta are rolul de a reactiva energiile organismului. De a le stimula. De a transmite blândețe și pace. Află mai multe pe www.afroditaresort.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod