Momente de relaxare si rasfat la Danubius Health Spa Resort Bradet

Cina la lumina lumanarii, sampanie si ciocolata sau ultimele terapii de relaxare si infrumusetare sunt doar cateva dintre ofertele speciale ale hotelierilor pentru Valentine’s Day. Pentru cei care vor sa petreaca un weekend departe de agitatia din oras, hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet este destinatia ideala pentru o un sejur romantic.

Pachetul pentru Valentine’s Day cuprinde doua nopti de cazare intr-o camera dubla deluxe. Pe langa cele doua nopţi de cazare, in pachet sunt incluse micul dejun de tip bufet suedez şi o cina romantica a la carte la restaurantul Magnolia.

In camera, oaspetii vor fi asteptati cu sampanie si ciocolata. Indragostitii vor primi, de asemenea, acces nelimitat la centrul SPA unde se pot bucura de bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna,  camera de relaxare, sala de fitness si halate de baie.

In fiecare seara, oaspetii au posibilitatea de a te bucura de o baie romantica in lumina lumanarilor intr-o zona special amenajata din SPA.

Un alt mod de te relaxa alaturi de partener? Incearca o baie wellness aromatic sau o baie Cleopatra!La Danubius Health Spa Resort Bradet poti beneficia de avantajele unui sejur romantic oricand intre 14 si 17 februarie. Pretul pachetului incepe de la 580 de lei de persoana.  Oferta este valabila in cazul rezervarii a minim 2 nopti cazare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod