Miez de Lapte, prima brânză premiată în România cu titlul „Produsul Anului”

Delaco Miez de Lapte a fost câştigătorul titlului „Produsul Anului 2013” în categoria brânzeturi, în cadrul Galei organizate de Media Concept Store, agenţia ce decernează în România acest titlu, pe baza voturilor a peste 3500 de consumatori.  Gama Miez de Lapte a fost lansată în aprilie 2012 şi, la un an după lansare, a fost recunoscută de români drept cea mai inovativă lansare din categoria sa.

Este un produs simplu, din ingrediente 100% naturale, dar cu beneficii adaptate consumatorului din zilele noastre:  porţii mici, cel mai ridicat conţinut de Calciu şi Fosfor într-o brânză proaspătă (44% din DZR de Calciu şi 35% din DZR de Fosfor / 100g), se pretează pentru numeroase utilizări: aperitive, gustări şi deserturi.  Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat în randul consumatorilor români, în urma căruia este premiată inovaţia în domeniul bunurilor de larg consum.
Acest studiu are o istorie de peste 25 de ani în ţări precum Franţa, Germania, SUA. În România, este a 4-a ediţie organizată de Media Concept Store.

4000 de respondenţi (eşantion reprezentativ la nivel naţional) au completat chestionarele on line exprimându-şi opinia cu privire la produsele considerate a fi marile lansări ale ultimului an. Atractivitatea, inovaţia şi satisfacţia consumatorilor au fost criteriile care au stat la baza evaluărilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod