Miele lansează Scout RX1, primul aspirator robot

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România aspiratorul robot cu vacuum Scout RX1. Acesta este primul dispozitiv-robot de curăţare din portofoliul Miele și se diferenţiază prin tehnologia inteligentă încorporată, sistemul „Smart Navigation”, cele mai bune performanţe de curăţare, autonomia îndelungată a bateriei şi designul slim, care permite curăţarea zonelor greu accesibile.

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România aspiratorul robot cu vacuum Scout RX1. Acesta este primul dispozitiv-robot de curăţare din portofoliul Miele și se diferenţiază prin tehnologia inteligentă încorporată, sistemul „Smart Navigation”, cele mai bune performanţe de curăţare, autonomia îndelungată a bateriei şi designul slim, care permite curăţarea zonelor greu accesibile.

Primul aspirator robot Miele este disponibil pentru consumatorii români în showroom-ul Miele situat în clădirea City Gate din Bucureşti şi la partenerii Miele din întreaga ţară.

Printre performanţele noului dispozitiv inteligent de curăţare de la Miele se remarcă sistemul „Smart Navigation”. Această tehnologie permite aspiratorului robot să genereze o hartă virtuală a suprafeţei de curăţat, iar funcţiile şi senzorii încorporaţi de acest sistem de navigaţie ajută la obţinerea unei curăţări impecabile şi rapide a întregii case, indiferent de textura suprafeţelor aspirate.

„Smart Navigation” este disponibil în această formă exclusiv pentru aspiratoarele Miele și are o serie de caracteristici inovative, printre care:

· Senzorul giroscopic măsoară și înregistrează mișcările de întoarcere ale aspiratorului;

· Camera digitală integrată în carcasa superioară scanează, de mai multe ori pe minut, suprafața încăperii, asigurând astfel o curățare perfectă a acesteia, chiar și în spațiile greu accesibile;

· Șapte senzori infraroșu ce scanează la 180 de grade identifică mobilierul și obiectele uitate pe podea şi protejează împotriva unei eventuale loviri a aspiratorului de acestea;

· Trei senzori infraroșu amplasați sub unitate îi oferă capacitatea de a sesiza apropierea unei margini a suprafeţei aspirate şi de a evita-o, Scout RX1 având capacitatea de a recrea în timp real o nouă rută.

Sistemul „Triple Cleaning”

Utilizatorii Miele beneficiază în premieră, aproape fără efort propriu, de o curăţare inteligentă şi eficientă garantată de sistemul „Triple Cleaning”, conceput exclusiv pentru aspiratorul robot cu vacuum.

Scout RX1 ajunge în zonele dificil de curăţat, precum colţurile camerelor sau de-a lungul pereţilor, cu ajutorul a două perii rotative lungi.

Acestea dirijează particulele aspirate spre centrul unităţii, de unde particulele mari sunt preluate şi înmagazinate într-un recipient detaşabil, în timp ce praful fin este transportat într-o cutie dedicată. Aceasta are o capacitate de 0,6 litri şi poate fi îndepărtată printr-o simplă apăsare de buton. Aerul din cameră este împrospătat continuu cu ajutorul filtrului AirClean.

Opţiuni multiple pentru programarea sesiunilor de curăţare

Patru programe de curăţare specifice Scout RX1 garantează maximum de eficienţă. În programul „Auto”, dispozitivul curăţă întreaga încăpere. „Spot” este dedicat aspirării unei zone definite de până la 1,80 de metri pătraţi şi este recomandat pentru a curăţa, de exemplu, covorul pe care este amplasată masa din dining room. Prin selectarea programului „Corner”, spațiile greu accesibile, cum este cazul colțurilor, sunt curăţate în profunzime în cel mai eficient mod.

Pentru o curăţare rapidă, Miele a dezvoltat programul „Turbo”, în cadrul căruia aspiratorul robot parcurge întreaga suprafaţă urmând un traseu alcătuit din linii drepte, despărţite de spaţii mai mari.
„Turbo” oferă o curăţenie mai minuţioasă decât programul „Auto”, într-un interval de timp redus la jumătate.

Cel mai eficient mix autonomie/ durată de viaţă a bateriei

Cu un ciclu complet al bateriei, Scout RX1 curăţă în 120 de minute o suprafaţă de până la 150 de metri pătraţi. Pentru suprafeţe mai mari, aspiratorul se reîntoarce automat la sursa de electricitate pentru reîncărcarea bateriei şi în aproximativ două ore reia programul de curăţenie din punctul în care s-a oprit anterior. Chiar şi după 300 de cicluri de reîncărcare, bateria cu polimeri de litiu-ion aflată în dotarea Scout RX1 va funcţiona la aceiaşi parametrii ca la prima utilizare.

Aceasta are o durată de viaţă de trei ori mai mare decât a acumulatorilor reîncărcabili obişnuiţi. Cu aceste particularităţi: autonomia şi durata de viaţă a bateriei, aspiratorul Miele este un etalon pe piaţa internaţională a dispozitivelor de curăţare robot cu vacuum.   

Flexibilitate crescută de mişcare

Cu cea mai bună tracţiune indiferent de textura suprafeţei de aspirat, datorită tehnologiei inteligente pe care o încorporează, Scout RX1 poate sesiza și diferenţe de înălţime de până la 2 centimetri.
Această capacitate îi permite o flexibilitate crescută de mişcare, putând să treacă uşor peste pragul uşilor şi să continue neîntrerupt curăţarea covoarelor odată ce le întâlneşte. Utilizatorii pot marca cu o bandă magnetică suprafeţele pe care nu doresc ca Scout RX1 să le aspire.

Sesiunile de aspirare pot fi iniţiate cu ajutorul unei telecomenzi sau pot fi programate în avans, prin simpla predefinire a timpului de start şi finish.

Design elegant

Designul aspiratorului robot Miele este caracterizat de eleganţa liniilor şi calitatea superioară a manoperei. Caracterele albe pe fundal negru afişate pe display sunt uşor lizibile şi sunt de asemenea în armonie cu designul nobil al noii game de produse Miele.

Dimensiunile reduse ale dispozitivului: 2,9 kilograme, înălţimea de numai 89 de milimetri şi diametrul de 350 de milimetri, ajută la sporirea performaţelor de curăţare chiar şi în zonele mai greu accesibile, precum colţurile încăperilor, pragurile uşilor, dedesubtul obiectelor joase de mobilier.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod