Miele lansează noile mașini inteligente pentru spălarea simultană a hainelor albe și colorate

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România gamele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1. Modelele prezentate în cadrul târgului internațional de tehnologie IFA Berlin – 2013 se remarcă prin eleganța designului, o interfață pentru utilizator mai performantă și noi tehnologii de curațare.
Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România gamele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1. Modelele prezentate în cadrul târgului internațional de tehnologie IFA Berlin –  2013 se remarcă prin eleganța designului, o interfață pentru utilizator mai performantă și noi tehnologii de curațare.

Investiția Miele în cercetare și dezvoltare pentru lansarea noilor electrocasnice premium a fost de aproximativ 100 de milioane de euro și s-a derulat pe parcursul a 5 ani. Investiția a implicat și deschiderea unei noi unități de producție și reproiectarea tuturor celor 1.600 de componente ale unei mașini de spălat.

Interfața noii game de mașini de spălat W1 dispune de un ecran TFT de înaltă rezoluție, iar selecția programelor și funcțiilor poate fi făcută cu ajutorul discurilor de rotire sau a butoanelor.

Dintre acestea, ProgramManager permite adăugarea de opțiuni personalizate fiecărui program pentru maximum de flexibilitate. Acesta vine îmbunătățit cu cinci opțiuni: Intensive asigură cele mai bune rezultate pentru hainele foarte murdare, Eco este indicată pentru utilizatorii care își doresc un consum redus de energie, cu Extra gentle este redusă acțiunea mecanică exercitată asupra hainelor, în timp ce opțiunea Extra quiet diminuează emisiile de sunet, iar ultima, dar nu cea din urmă, AllergoWash asigură o igienă sporită prin creșterea temperaturii de spălare și garantează eliminarea completă a reziduurilor de detergent.

O altă caracteristică specifică noii gamei este Mixed items (Încărcare mixtă), un program ce permite spălarea țesăturilor mixte într-un singur ciclu, cu rezultate excelente.

Funcția inovativă PowerWash asigură o mai bună îmbibare cu apă a hainelor, sporind performanța de spălare cu cel puțin 10%, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld”, Germania.
Acest lucru este posibil datorită sistemului sofisticat de recirculare a apei de spălare.

Pentru cei care au nevoie rapidă de haine curate, programul QuickPowerWash oferă spălarea completă a unei cuve cu o capacitate de până la 5 kilograme în mai puțin de o oră.

După ce, în 2010, Miele a introdus în premieră mondială AutoDos, primul sistem de dozare automată a detergenților, compania adăugă acum un nou capitol acestei povești de succes.

TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergenților lichizi și balsamului în două etape, garantează o economie de detergent cu până la 30% și oferă rezultate excelente în   curățare pentru rufe de orice culoare. Acest sistem este integrat în partea inferioară a mașinii de spălat și oferă spațiu pentru două recipiente, fiecare cu o capacitate de câte 1,5 litri.

Prima etapă presupune utilizarea unui detergent de bază (Miele UltraPhase 1) pentru îndepărtarea petelor precum cele de grăsime. În a doua etapă, este dozat un agent booster de sporire a efectului detergentului (Miele UltraPhase 2), ideal pentru petele dificile, cum ar fi cele de vin roșu și cafea.
Ambii detergenți sunt dozați individual, la momentul oportun, pentru cele mai bune rezultate, indiferent de programul de spălare folosit.

Compania Miele este cunoscută pentru sistemele de dozare automată a detergenților și este singurul brand de electrocasnice care și-a dezvoltat propriile produse de îngrijire, în strânsă colaborare cu cei mai importanți producători de detergenți. Fiind dezvoltate special pentru electrocasnicele Miele, gamele de produse de îngrijire, precum detergenții și balsamul de rufe, garantează cele mai bune rezultate.

Utilizatorii de mașini de spălat din gama W1 Miele beneficiază, de asemenea, de tehnologia CapDosing, care simplifică utilizarea detergenților speciali. Pentru că uneori anumite țesături sau articole vestimentare necesită un tratament aparte, Miele a dezvoltat în exclusivitate un sistem inteligent de dozare a agenților speciali în capsule practice, care pot fi folosite în toate mașinile de spălat rufe din noua generație W1.

Capsulele CapDosing oferă o gamă de detergenți speciali care nu sunt utilizați în mod frecvent, ideali pentru situații precum curățarea echipamentelor cu membrane respirabile destinate activităților în aer liber și trekking-ului.
De asemenea, balsamul de rufe și agentul booster de sporire a efectului detergentului pot fi dozate separat, porționat, sub formă de capsule.

Miele lansează și noua gamă de uscătoare de rufe T1. Principalul diferențiator al acesteia este noua funcție SteamFinish, cu ajutorul căreia întreținerea hainelor devine impecabilă și rapidă: aburii și aerul cald netezesc articolele vestimentare încă din uscător. Această caracteristică este utilă persoanelor care vor să economisească din timpul pentru călcat și vine în completarea gamei de mașini de spălat Miele.

În noile uscătoare Miele, hainele capătă nu doar o textură plăcută, ci și un parfum agreabil. Astfel, tehnologia FragranceDos, care a revoluționat procesul de uscare al hainelor, este îmbunătățită, oferindu-i utilizatorului control absolut asupra nivelului de parfumare. În plus, Miele anunță și lărgirea gamei de flacoane de parfum pentru uscătoare cu două noi arome: Orient și Rose, pe lângă cele trei binecunoscute Aqua, Nature și Cocoon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod