Micul dejun e sănătos, și vine în culori!

Când vine vorba de gătit, trebuie să recunoaștem. Nu prea ne pricepem toate. Norocul nostru e că, din când în când, mai avem câte un ajutor. Știm deja că micul dejun este cea mai importantă parte a zilei. Așa că sub nici o formă nu ar trebui să sărim peste el. O cană de cafea sau un ceai, puțină pâine prăjită cu unt sau un croissant și eventual fructe.

Când vine vorba de gătit, trebuie să recunoaștem. Nu prea ne pricepem toate. Norocul nostru e că, din când în când, mai avem câte un ajutor.
Știm deja că micul dejun este cea mai importantă parte a zilei. Așa că sub nici o formă nu ar trebui să sărim peste el. O cană de cafea sau un ceai, puțină pâine prăjită cu unt sau un croissant și eventual fructe.

Nu pare chiar atât de greu, mai ales când avem și puțin ajutor. Noi am găsit un sprijin în produsele Russell Hobbs, care au gamele bine structurate, după design și după utilitate.

Cel mai mult ne-a plăcut gama Cottage, pentru mic dejun. Pentru că are produsele de care avem noi nevoie: cafetieră pentru cafea, fierbător electric pentru ceai și toaster pentru pâinea prăjită.

Mai mult, are și un design superchic și colorat, care să ne înveselească diminețile. Poți alege roșu sau albastru sau varianta alb cu negru, cu model floral, care are în plus un grătar electric, numai bun pentru un prânz delicios.

Ne place cu atât mai mult cu cât „gătește” pentru toată familia – are capacitate de până la 5 porții, iar mâncarea este mult mai dietetică, el fiind prevăzut cu șanuri prin care se scurge grasimea nedorită.

Sunt ușor de folosit, cu un preț accesibil și foarte, foarte frumoase, cu design atrăgător. Mai stați pe gânduri?

Cafetiera Blue Cottage – 239 lei

Toaster Blue Cottage – 179 lei

Fierbator Blue Cottage – 219 lei

Pot fi achizitionate de pe www.russellhobbs.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod