Meli Melo Paris a deschis primul magazin Meli Melo Deco din Pitesti

Meli Melo Paris a deschis la sfarsitul saptamanii trecute, joi, 16 mai, primul magazin Meli Melo Deco in Pitesti.
Noul Meli Melo Deco are o suprafata de 100 de metri patrati, este magazin stradal si se afla in centrul orasului Pitesti, pe strada Victoriei.

Meli Melo Pitesti Centru Deco isi asteapta clientii si completeaza acum cu decoratiuni si mic mobilier, oferta de produse și servicii disponibile pe partea de accesorii și bijuterii pentru femei existente in magazinul Meli Melo Paris din vecinatate.

În noul magazin deco se găseste o gamă largă de produse sidecoratiuni pentru casa si gradina, iar printre produseledisponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produsede aromaterapie și de baie, textile, covoare,  tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramica si o colectie speciala de suveniruri traditionale românesti.

În plus, cu ocazia deschiderii, Meli Melo Pitesti CentruDeco a pregătit o ofertă specială pentru pasionații de shopping. Timp de 4 zile, până pe 19 mai, toate produsele au putut fi achiziționate cu 20% reducere din prețul inițial, în limita stocurilor disponibile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod