Mega Mall își prelungește programul pentru un eveniment unic în București: Winter Shopping Night

Pe 24 ianuarie, clienții centrului comercial vor avea parte de reduceri exclusive și șansa de a câștiga vouchere Wizz Air.

Pe 24 ianuarie, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de o sesiune de shopping prelungită cu reduceri și oferte valabile exclusiv în Mega Mall. Începând cu ora 18:00, zeci de magazine îi așteaptă pe vizitatori cu extra reduceri și mega surprize, toate acestea asezonate cu prosecco și macarons. Mai mult, cei mai norocoși dintre clienții Mega Mall pot câștiga unul din cele 3 vouchere Wizz Air, în valoare de 200 euro fiecare.

Dacă te gândeai să stai în casă în ziua liberă din mijlocul săptămânii, Mega Mall te convinge să te răzgândești, cu doar trei cuvinte: Winter Shopping Night, cel mai popular eveniment de shopping din București.

Acest eveniment este ocazia perfectă pentru cei care îşi doresc să îşi reînnoiască garderoba și să se bucure de reduceri generoase.

Magazinele partenere au dat startul unor discount-uri semnificative la numeroase produse și servicii, pentru toate vârstele și interesele: de la articole de îmbrăcăminte, accesorii și produse de frumusețe, până la produse sportive, jucării și electronice. Winter Shopping Night vine cu reduceri de până la 50% la produsele din magazinele Peek & Cloppenburg, Stefanel, Levi’s, B&B Collection, Be in Time, VANS și de până la 30% la produsele Kultho și Depot 96.

Iubitorii de parfumuri beneficiază de prețuri cu 20% mai mici la Sephora, iar fanii bijuteriilor sunt așteptați de Cellini cu reduceri de 20% la bijuterii și de 10% la ceasuri. La Pandora, toti cei care achiziționeză o brățară și două clipsuri primesc un lanț de siguranță din argint. Magazinele de electronice și electrocasnice oferă reduceri de până la 25%, iar la Carrefour toate trotinetele electrice vor costa cu 20% mai puțin, în timp ce magazinele cu produse de frumusețe și sănătate au pregătit vouchere cadou, surprize și prețuri cu până la 50% mai mici.

Dupa o sesiune serioasă de shopping, clienții se pot bucura relaxa în zona de food court, unde restaurantele îi vor aștepta cu promoții și produse gratuite.

Lista completă a ofertelor din cadrul Winter Shopping Night poate fi accesată și pe site-ul Mega Mall.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod