McVitie’s te provoacă să descoperi biscuitul digestiv Original

McVitie’s, biscuiţii creaţi în Anglia în anul 1892, provoacă acum românii să descopere gustul primei reţete de biscuiţi digestivi.
Conform unui studiu intern realizat de McVitie’s, primii biscuiţi digestivi din lume, în prezent o treime dintre consumatorii din România aleg gustări cu un conţinut ridicat de fibre, proteine şi cereale integrale.

Reţeta McVitie’s - mai bună şi diversificată în timp

McVitie’s au fost produşi pentru prima dată în anul 1892 de Sir Alexander Grant, după mai bine de 50 de ani de experienţă în producerea biscuiţilor. De atunci, reţeta originală a fost permanent îmbunătăţită, s-au redus grăsimile şi zaharurile şi au fost create numeroase sortimente noi.
În 1925 au fost realizaţi primii biscuiţi digestivi cu ciocolată, în 1985 a urmat gama McVitie’s HobNobs – biscuiţii cu ovăz, o altă inovaţie McVitie’s, iar în 1987 varianta lor cu ciocolată și lapte.

În prezent, aceşti biscuiţi fără arome artificiale sau coloranţi, produşi din ingrediente atent selecţionate, cu făină de grâu, faina integrală şi bicarbonat de sodiu, bogaţi în fibre (3,6%) şi elemente nutritive sunt cei mai îndrăgiţi biscuiţi englezeşti, aflaţi în topul preferinţelor consumatorilor din peste 100 de ţări. În Marea Britanie, biscuiţii digestivi sunt consumaţi cu ceai, în Suedia sunt savuraţi cu brânză, iar în Italia cu cafea, la micul dejun.
Cei mai mulţi însă au descoperit noi posibilităţi de a-i consuma, cum ar fi în cheesecake, budincă sau fursecuri.

„Biscuiţii McVitie’s au o tradiţie de peste 120 de ani şi sunt consumaţi în întreaga lume datorită conţinutului bogat în fibre, a ingredientelor sănătoase şi a numărului de calorii scăzut, dar şi datorită ritualului de consum: cu ceai, cafea sau fresh de portocale. Nu doar că sunt un start bun la început de  zi sau ca gustare la şcoală, la serviciu ori în drum spre activităţile zilnice, ci pot fi şi o bază perfectă pentru o tartă cu brânză şi fructe sau alt desert savuros.
Am lansat acest brand cunoscut şi apreciat pentru a le oferi celor mici şi familiilor lor oportunitatea de a savura o gustare sănătoasă, care-ţi dă energie de fiecare dată când ai nevoie” a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Provocarea McVitie’s – „Descoperă originalul”

Pe parcursul lunii octombrie, în diverse spaţii publice din Bucureşti şi în cadrul Academiei de Studii Economice, McVitie’s va desfăşura campania „Descoperă originalul”, ce va consta în acţiuni de cunoaştere a brandului şi degustare sortimente disponibile în România, cu posibilitatea de a câştiga premii tentante.

Pentru cei care preferă gustul clasic de biscuiţi, există varianta McVitie’s Original Digestive, iar pentru aceia care preferă varianta cu mai puţine calorii, McVitie’s Original Digestive Light le oferă gustarea dorită.
Cei care au poftă de ciocolată pot alege între varianta de ciocolată cu lapte şi ciocolată neagră. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod