McDonald’s sărbătorește românește începând cu 29 septembrie

McDonald’s lansează campania Săptămâni Românești în toate restaurantele din țară, începând cu 29 septembrie. Într-o atmosferă de sărbătoare, clienții vor putea încerca noile produse în ediție limitată: ciocănele de pui, cârnăciori oltenești, salată asortată și desert cu brânză dulce și stafide. Inovația constantă în materie de produse este nelipsită în bucătăria McDonald’s, iar noua campanie aduce în restaurante rețete noi, cu un gust românesc autentic. În plus, cârnăciorii oltenești, deja cunoscuți și preferați de clienți, se întorc la McDonald’s de pe 29 septembrie.
Campania Săptămâni Românești aduce în restaurante pentru prima dată ciocănelele de pui fragede, proaspăt preparate în restaurante după o rețetă autentică, la cele mai înalte standarde de calitate. O rețetă 100% locală și un gust românesc autentic. Cârnăciorii Oltenești oferiți de producătorul local Angst fac echipă perfectă cu chiflele proaspete, coapte în fabricile GoodMills, și cu muștarul din Tecuci produs de Olympia. Rețeta creată 100% cu ingrediente oferite de producători locali se întoarce în restaurantele McDonald’s din toată țara.
Celor două produse li se alătură salata asortată, preparată din legume proaspete oferite de partenerul local al McDonald’s, Eisberg. Nu în ultimul rând, nici o masă românească nu e completă fără ceva dulce. Anul acesta propunerea este desertul cu brânză dulce și stafide, alături de faimoasa înghețată McDonaldʼs.
 
Produsele din noua campanie Săptămâni Românești pot fi găsite în toate restaurantele McDonald’s din România începând cu 29 septembrie, în ediție limitată și în limita stocului disponibil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod