McDonald’s deschidere cel de-al 68-lea restaurant din țară

Odată cu deschiderea ParkLake Plaza, din 1 septembrie, rețeaua McDonald’s din România ajunge la 68 de restaurante. Acesta este primul restaurant din cadrul unui centru comercial ce include și cafeneaua McCafé dar și o nouă platformă de operare.

În urma unei investiții de 2.5 mil lei, noul restaurant se întinde pe o suprafață de 118 m2 și creează 60 de noi locuri de muncă.
McDonald’s ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration) ce presupune o schimbare majoră în ceea ce privește modul de organizare a bucătariei dar și experiența clienților în restaurant.
   
Restaurantul din ParkLake Plaza va oferi o experiență unică clienților prin digitalizarea interacțiunii clienților în restaurant.
În plus, clienții se pot bucura și de prima cafenea McCafé deschisă într-un mall din România.

Clienții care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura și de oferte speciale.
Între 1-4 septembrie, la fiecare sandviș Big Mac sau McChicken cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei. De asemenea, clienții care comandă orice produs în noua cafenea McCafé din incinta ParkLake până pe 29 septembrie primesc o cafea din partea casei.
Cel de-al 68-lea restaurant McDonald’s, situat în incinta ParkLake Plaza (Str. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, București) este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod