Mashenka Little Princess - trusouri personalizate pentru botez

"Ratiunea de a fi a artistilor este aceea de a releva frumusetile lumii” – spusele lui Brancusi au constituit de-a lungul anilor o sursa de inspiratie pentru numerosi plasmuitori ai frumosului, designerul Diana Barbur numarandu-se printre cei care au incercat sa infuzeze creatiilor proprii o doza consistenta de sensibilitate si de caldura, dincolo de latura implicita de design. Acest aspect se reflecta cu prisosinta in zona creativa cea mai apropiata de sufletul designerului – vestimentatia pentru bebelusi ridicata la rang de arta prin intermediul liniei de trusouri personalizate pentru botez Mashenka Little Princess.

Trusourile de botez Mashenka Little Princess se prezinta sub forma unor opere artistice veritabile, artizanii atelierului coordonat de Diana Barbur punand la punct cu o minutiozitate de neegalat fiecare detaliu, de la maniera in care sunt asezate piesele in interiorul cutiei si pana la tratarea cartonului cu 3-4 straturi de lac bio, pentru a-i spori rezistenta in timp si pentru a putea fi curatat fara a exista riscul deteriorarii.

Mai mult decat atat, fiecare cutie este pictata manual cu vopsele speciale, tinand cont de tematica botezului, de simbolurile specifice si de dorintele clientilor.

Linia Mashenka Little Princess propune atat trusouri de botez pentru catolici, cat si pentru ortodocsi, fiecare dintre acestea incluzand piesele necesare pentru biserica si pentru celebrarea ulterioara a evenimentului intr-un cadru festiv: rochiile pentru botez si pentru petrecere realizate din matase naturala (inclusiv captuseala), brodate manual cu fir metalic auriu/argintiu si decorate cu dantela, margele sau cristale, prosoape, paturica, botosei, batiste, saculet pentru sapun si bentita/caciulita, toate personalizate cu initialele bebelusului si dispuse intr-o cutie unicat, menita a fi lasata mostenire de-a lungul generatiilor.

De asemenea, la solicitarea parintilor, fiecare piesa vestimentara sau accesoriu, poate fi pastrat in cutii separate, acestea fiind concepute pe comanda si adaptate astfel incat sa raspunda celor mai inalte exigente.

Din momentul stabilirii tuturor detaliilor – numarul pieselor incluse in trusou, stilul, tematica si design-ul abordate – si pana la finalizarea comenzii, durata de executie poate varia intre o saptamana si o luna, functie de gradul de complexitate si de numarul de ore necesar lucrului manual.

Pentru linia Mashenka Little Princess, Diana Barbur lucreaza exclusiv custom-made, trusourile de botez personalizate putand fi livrate atat in tara cat si in strainatate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod