Mărțișoare parfumate

Florăriamobilă.ro - florarie online vine în ajutorul celor care își doresc să satisfacă cele mai exigente gusturi cu aranjamente florale potrivite atât pentru un cadou sofisticat, protocolar, cât și pentru unul prin care dorești să transmiți înainte de orice căldură, jovialitate.

Pentru că simplitatea este unul dintre cele mai sofisticate lucruri, alege să le transmiți partenerilor de afaceri (colegi, superiori, angajați) gândurile tale sincere pentru acest anotimp al revenirii la viață.

Colecția pentru cadourile corporate poate curpinde un singur tip de floare, trandafir criogenat într-o cupolă de sticlă sau o zambilă așezată în vase de sticlă de diverse forme și dimensiuni, în funcție de preferință, dar și aranjamente mai complexe cu mixuri inedite de flori de sezon.

Prețul aranjamentelor florale pornește de la 25 de lei și se pot personaliza în funcție de preferințele privire la compoziția florală, cromatică și buget. Oferta este valabilă pentru comenzi de minim 150 lei, cu livrare în București și zonele limitrofe.

Transportul este gratuit la prima locație, restul locațiilor fiind ofertate separat. Practic, dacă întreaga comandă va fi livrată la o unică adresă, livrarea va fi oferită gratuit. Pentru livrări personalizate pentru mai multe adrese, costurile vor fi discutate separat.

Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, Florăriamobilă.ro https://www.florariamobila.ro/ este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapidă. Fiecare comanda este reconfirmată prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod