Marsupiul Manduca, un nou eco-transportator pentru bebeluși

Părinții care doresc să se bucure de libertate în timp se își plimbă bebelușul au nevoie de marsupiu. Copilul este transportat în siguranță, iar mama și tata vor putea să desfășoare multe alte activități fără să fie încurcați de mânerele căruciorului. Azi există pe piață nenumărate modele de marsupii, cele mai întâlnite fiind cele frontale sau de postat în față, precum și cele tip fașă sau tip ghiozdan.

Cu un marsupiu mersul la cumparaturi sau plimbările prin parcuri sunt mult mai comode, mai ales dacă bebelușul vrea tot timpul să stea în brațe sau să te simtă întotdeauna foarte aproape.

Pentru că vei descoperi în magazine o sumedenie de modele de marsupii este foarte important să îl alegi pe cele ce va oferi cu adevărat confort atât copilului, cât și ție.
Important de știut că cele mai bune sunt marsupiile care țin bebelușul cât mai aproape de corpul tău, dar și cele care distribuie greutatea pe spatele tău.

Manduca este echivalentul Rolls Royce în materie de marsupii bebe ergonomice.

Care sunt beneficiile acestui marsupiu? Oferă poziția M sau broscuță, foarte sănătoasă pentru copii, centuri confortabile pentru părinți, chiar și pentru cei cu probleme de spate, iar materialele din care Manduca este confecționat sunt ecologice:bumbac și cânepă.

Marsupiul Manduca poate fi purtat în față, în spate, pe sold.
Este potrivit atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii până la aproximativ 3 sau 4 ani, pentru că rezistă până la aproximativ 20 de kilograme. Suportul oferit spatelui și gâtului este ajustabil, iar poziția M este studiată de specialist, o poziție optima pentru dezvoltarea corectă a bebelușului.

Edițiile limitate sunt Manduca Circadelic - patru culori, Manduca Silverlily, Manduca Lime, Manduca Purple si Manduca Blackline (cu accente de culoare roșu, verde sau albastru) - acesta din urmă vine cu cadou Fumbee (protecții de bretele care pot fi molfăite de bebeluși în siguranță).
Toate aceste modele sunt distribuite de www.ecomami.ro. Profita de perioada promoțională. La fiecare marsupiu cumpărat va oferi u cadou- un DEO unisex din Piatră de Alaun sau un săpun de Alep cu 16% dafin (http://www.ecomami.ro/produse-bio/MANDUCA-NEWSTYLE.html).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod