Maison Romantique - din pasiune pentru design si decoratiuni de interior cu accente French

Maison Romantique a aparut din pasiune pentru design si decoratiuni de interior cu accente French, vintage, romantic, country French, shabby chic, pasiune pentru interioarele frantuzesti, acel mix inconfundabil intre un elegant scaun auriu model Louis imbracat in catifea alaturi de o masuta de cafea vintage.
Maison Romantique este o mica afacere de familie al carei concept este descris de creatoarea sa, Monica Manu, astfel:  “O casa plina de obiecte frumoase, care spun povesti,  o cina linistita la lumina romantica a lumanarilor unde gazda pregateste cu mare drag locul pentru fiecare invitat, cu atentie la detalii, clinchet de pahare, rasete voioase. Joie de vivre. Iubesc decoratiunile frantuzesti, ador patina, cred in puterea unei cafele servita intr-o ceasca cu „istorie”, multe candelabre, tuse elegante aurii si manunchiuri de flori pudrate.
Imi place acea imbinare intre elementele rustice si cele elegante.”

In atelierul Maison Romantique exista o selectie speciala  de mic mobilier, scaune frantuzesti realizate manual si decorate cu foita de aur sau vopsite manual, reconditionate si  prelucrate apoi  pentru a reda patina vremii, paravane vintage, servete brodate cu monograme, tacamuri vintage, vesela fina portelan, candelabre french si multe decoratiuni cu un farmec aparte, cu influente romantic-vintage si French country style.

Totodata, Maison Romantique este distribuitor exclusiv al brandului danez de decoratiuni si vopsea Jeanne d’Arc Living, un must-have pentru cei pasionati de piesele de mobilier cu patina, de rafinamentul interioarelor al caror farmec poate fi usor redat cu gama de produse VINTAGE PAINT.

Alta exclusivitate oferita este gama produselor celebrului brand de delicatese  Nina’s Marie Antoinette.
Furnizor al casei regale franceze din anul 1672, Nina’s Paris este partener exclusiv al Gradinilor Regale ale Palatului Versailles create de Regele Louis XIV.

Produsele Maison Romatique sunt disponibile si se pot comanda online pe www.maisonromantique.ro iar o selectie extinsa, precum si comenzi speciale, se gasesc la showroom-ul din strada Tunari 4, Bucuresti (pe baza de programare telefonica in prealabil).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod