Mai multă putere, mai puțin zgomot cu Silence Force 4A!

Cine nu își dorește un aspirator silențios, dar foarte puternic pentru a curăța rapid și ușor orice suprafață! Silence Force 4A este combinaţia remarcabilă între  performanța înaltă de aspirare, silenţiozitate, filtrare extremă şi economisire a energiei. Datorită motorului de înaltă eficienţă şi a fluxului de aer optimizat, consumul de energie este redus cu până la 60%, în timp ce nivelul de performanță este echivalent cu cel al gamei anterioare de aspiratoare Rowenta de 2200W.
Astfel, Silence Force 4A este cel mai silențios aspirator cu performanța 4A: clasa A pentru performanță în aspirare atât pe suprafețe dure, cât și pe covoare, clasa A pentru reemisia de praf și clasa A pentru consum de energie.

Între 20 aprilie și 31 august 2016, cei care achiziționează orice aspirator din gama Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic și X-Trem Power beneficiază de înca 3 ani garanție*.  Pentru a obține service extins, codul produsului trebuie înregistrat pe site-ul www.garantieextinsa.rowenta.ro.  Garanția extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele: RO54xxEA, RO57xxOA, RO64xxEA, RO63xxEA, RO83xxEA, RO67xxEA, RO62xx si RH8xxx, cu condiția folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod