Magia sărbătorilor vine la kika

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, așa că te invităm la kika să descoperi cele mai frumoase idei în materie de decorațiuni pentru acasă. Crăciunul este un moment special și un bun prilej de a petrece timp alături de cei dragi într-o atmosferă de poveste. Emblematice pentru sărbători sunt aromele de vanilie, scorțișoară, măr copt și zahăr pudră, transpuse acum în colecțiile de Crăciun.
„Primul pas în ceea ce privește decorarea căminului în spiritul sărbătorilor de iarnă este stabilirea culorilor. Poți alege culorile tradiționale precum roșu și verde sau poți opta pentru ceva mai îndrăzneț precum alb, argintiu, auriu, verde, albastru sau mov. În tendințe anul acesta sunt decorațiunile în tonuri discrete de vanilie sau cupru, care îmbină aspectul tradițional cu cel elegant. ” declară Elena Miron, home designer kika.

Atmosferă de poveste la tine acasă

Crăciunul este un moment magic ce amintește de bucuria copilăriei.
Decorațiunile mici din cupru, așezate pe masa festivă reprezintă o alegere foarte șic în spiritul sărbătorilor. Pe lângă acestea, lumânarile decorative crează o atmosferă caldă în living iar, pentru un aspect deosebit, pot fi adăugate elemente decorative de tipul DIY (do it yourself) precum conuri naturale de brad. Vopsește-le cu argintiu sau auriu și așeză-le printre farfuriile și paharele invitaților

Cadouri inspirate pentru cei dragi

În această iarnă, designerii kika vin în sprijinul celor care vor să le facă o surpriză plăcută celor dragi și care sunt în căutare de idei pentru cadouri deosebite.
De la ciorăpei decorativi, steluțe și reni din pluș pentru cei mici, până la decorațiuni elegante și vase din porțelan pentru doamnele care preferă rafinamentul sau figurine specifice sărbătorilor pentru cei care iubesc Crăciunul, la kika vei găsi, cu siguranță, cadouri pe placul tuturor.

Micile detalii care încălzesc atmosfera

Atunci când îți decorezi casa în spiritul sărbătorilor, nu uita de micile detalii precum luminile sau ghirlandele colorate care încălzesc atmosfera din living și schimbă cu totul ambianța întregii locuințe.
Acestea pot fi elemente decorative atât pentru bradul de Crăciun, cât și pentru alte spații, cărora le conferă o atmosferă primitoare, în ton cu magia sărbătorilor.

Descoperă la kika cele mai frumoase idei pentru sărbătorile de iarnă și crează cadrul perfect pentru poveștile pline de farmec împărtășite cu cei dragi.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod