Magia culinară a Toscanei, acum și la București!

Osteria Bella Toscana Clucerului a fost inaugurată cu preparate autentice din pește și vită și cu cea mai apreciată pizza.
Vedete din showbiz precum Ilie Năstase, Dana Savuică, Nicolae Voiculeț, Ela Crăciun, Diana Bart, Alexandru Constantin, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Luana Ibacka și Miki (ex K-pital), bloggeri, jurnaliști și alți 100 de invitați au sărbătorit, luni seara, deschiderea Osteria Bella Toscana pe strada Clucerului nr 86 din București. Aceasta este a doua locație Osteria Bella Toscana din București, după cea deschisă anul trecut pe strada Franceză nr 38-42 (Centrul Vechi).

Osteria Bella Toscana este inspirată din restaurantele de familie ale Toscanei și introduce pe piața românească un meniu semnat de Chef Ștefan Petruț și inspirat din cea mai pitorească zonă a Italiei.
Chef-ul locației are o experiență de peste 20 de ani în bucătăria italiană, a locuit și a profesat în Napoli și Florența și pune accent, în meniul gândit, pe preparate sezoniere, proaspete, simple și delicioase. “Mâncarea italiană autentică este o experiență culinară aparte. Ingredientele de calitate, mereu proaspete sunt cele care fac diferența. Precum în autenticele osterii din Italia, meniul include preparate de bază, gătite imprecabil. Osteria Bella Toscana face cinste Italiei și este un concept gândit în cel mai mic detaliu”, spune Andrei Pop, managerul locației.

Din meniu nu lipsește tonul la grătar cu sos roșu, pieptul de rață cu portocală, mușchiul de vită cu gorgonzola, melanzane parmigiana, gamberi in vino bianco, tartare di salmone, carpaccio di manzo, cozze alla marinara sau diferite sortimente de paste.
Osteria Bella Toscana excelează și la capitolul pizza, preparată din blat subțire în cuptor cu lemne, apreciată de invitați ca fiind cea mai bună pizza din București. Osteria Bella Toscana își așteaptă pasionații bucătăriei italiane în cele două locații din București, de pe strada Franceză (nr 38-42) și de pe strada Clucerului (nr 86).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod