MAGGI Fidelicios – Două noi arome gustoase şi consistente!

Pentru tinerii mereu pe fugă, pentru adulţii ocupaţi la birou, pentru oricine doreşte o masă caldă într-un timp scurt, MAGGI Fidelicios oferă două noi arome: pui picant şi mix de legume!
Pentru tinerii mereu pe fugă, pentru adulţii ocupaţi la birou, pentru oricine doreşte o masă caldă într-un timp scurt, MAGGI Fidelicios  oferă  două noi arome: pui picant şi mix de legume!

Cele două  produse nu au fost alese întâmplător pentru a ajunge în bolurile celor ce opteză pentru o masă caldă. MAGGI Fidelicios Pui picant este special creat pentru cei ce preferă gustul intens dat de ardei iute şi condimente. Pentru iubitorii de legume, dar şi pentru cei ce îşi doresc o masă rapidă şi hrănitoare, MAGGI Fidelicios Mix de legume este alegerea perfectă! Pofticioşii se pot delecta cu bucăţi de praz şi morcovi, la care se adaugă ingredientul supriză: ţelina.
Totul este asezonat cu o selecţie de verdeţuri care întregesc preparatul.

Pachetul MAGGI Fidelicios reprezintă porţia perfectă pentru 1 persoană şi cuprinde toate ingredientele necesare: fidea delicioasă, condimente şi ulei de floarea soarelui, pentru a avea pe masă o mâncare gustoasă şi consistentă. Prepararea este la fel de simplă şi rapidă ca şi în cazul celorlalte fideluţe delicioase de la MAGGI: trebuie doar să torni apă fierbinte peste conţinutul din pachet şi în doar 5 minute, masa este gata!  Gustul unic „fidelicios”, preţul accesibil, uşurinţa şi timpul rapid de preparare, fac din MAGGI Fidelicios cea mai bună alternativă a unei mase calde pentru cei cu un program încărcat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod