Madinat Makadi, perla statiunilor egiptene

Se apropie vacanta de iarna si cauti o destinatie speciala pentru a pune punct acestui an solicitant si agitat. Iti propunem sa alegi Egiptul, mai exact statiunea Madinat Makadi, un coltisor de rai recomandat persoanelor romantice care viseaza la un concediu relaxant, la soare, printe recifele de corali.

Madinat Makadi este un orasel balnear situat in golf, la sud de Hurghada, la 18 km de aeroport. A fost construit cu 10 ani in urma si este considerat ca fiind una dintre perlele statiunilor egiptene.
Madinat Makadi este potrivit atat pentru cei care doresc un concediu linistit, cat si pentru pasionatii de activitate si distractie. Hotelurile sunt cufundate in verdeata, iar teritoriul sau inchis si securizat iti ofera posibilitatea de a te simti in deplina siguranta.

Madinat Makadi este remarcabil prin plajele sale generoase, la 50 m de aceste plaje aflandu-se superbi recifi de corali. Primul hotel din Madinat Makadi a fost construit in anul 1998. In prezent, in statiune exista 8 complexe turistice cu hoteluri de 4 si 5 stele, construite in stil arab, potrivite atat pentru familiile cu copii, cat si pentru indragastitii eterni.


  • Hotelul Makadi Oasis - 4 stele plus All inclusive, situat in centrul statiunii, langa magazine si restaurant. Pretul: de la 559 Euro;
  • Hotelul Makadi Marine - 4 stele plus All inclusive, situat pe malul marii. Pretul: de la 519 Euro;
  • Club Makadi - 4 stele plus All inclusive, situat pe malul marii. Pret: de la 519 Euro;
  • Makadi Saraya Resort - 4 stele 1/2, All inclusive situat la 400 m de plaja. Pret: de la 539 Euro;
  • Hotelul Makadi Beach - 5 stele All inclusive, situat pe malul marii. Pret: de la 699 Euro;
  • Makadi Star Resort Golf&SPA - 5 stele All inclusive, situat in centrul statiunii.
    Pret: de la 599 Euro.

In toate hotelurile din Madinat Makadi functioneaza sistemul All Inclusive, astfel ca, dupa procurarea pachetului turistic, nu va trebui sa te preocupi decat sa iti faci bagajele. Statiunea are o banca, un centru SPA, terenuri de tenis, terenuri sportive pentru copii si o discoteca. In toamna anului 2007 s-a deschis un complex pentru golf la standarde internationale cu 18 gauri. Mai multe detalii despre Madinat Makadi si tarifele detaliate ale vacantelor in aceasta statiune pot fi gasite pe www.flynova.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod