LURPAK tartinabil uşor sărat

LURPAK tartinabil uşor sărat la 200 g, care combină gustul excelent al untului LURPAK cu moliciunea uleiului de rapiţă, făcându-l tartinabil chiar din momentul în care este scos din frigider.

 LURPAK tartinabil uşor sărat la 200 g, care combină gustul excelent al untului LURPAK cu moliciunea uleiului de rapiţă, făcându-l tartinabil chiar din momentul în care este scos din frigider; uleiul de rapiţă are numeroase efecte benefice asupra organismului, vom aminti aici doar proprietăţile antioxidante şi de regenerare celulară, datorate conţinutului său de vitamina
E.

Puţini sunt cei care ştiu că 1 kg de unt LURPAK se obţine din 20 kg de lapte integral de calitate superioară.
Fermierii danezi îşi cresc cu grijă şi pasiune văcuţele şi au respectat reguli extrem de stricte pentru a face faţă standardelor înalte impuse de LURPAK. Metode tradiţionale sunt abil îmbinate cu tehnologia modernă, iar rezultatul o să vă încânte.

Untul LURPAK este ambalat direct de pe linia de fabricaţie şi astfel îşi păstrează intactă aroma deosebită şi culoarea galben pal.
Culturile lactice selecţionate contribuie la păstrarea prospeţimii mult timp şi creează un conţinut de umiditate mai scăzut, făcându-l excelent pentru gătit. Acesta este şi motivul pentru care un număr mare de bucătari celebri îl recomandă şi îl folosesc întotdeauna. Produsele LURPAK sunt aduse pe piaţa din România de Delaco, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa autohtona de lactate.
Pret: nerecomandat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod