Logitech Mobile Boombox

Anul acesta Logitech propune cuplurilor sa iasa din paradigma inimilor grandioase si manifestarilor prea siropoase si sa petreaca ziua indragostitilor acasa, fie ca e Valentine’s Day, fie ca sunt Dragobetele.
Anul acesta Logitech propune cuplurilor sa iasa din paradigma inimilor grandioase si manifestarilor prea siropoase si sa petreaca ziua indragostitilor acasa, fie ca e Valentine’s Day, fie ca sunt Dragobetele.

Acasa, o seara romantica, o cina pregatita de ei, muzica si filme. Logitech a facut o lista de cinci filme si cinci piese care vorbesc despre dragoste si pe care orice cuplu ar trebui sa le vada/asculte. Filmele le pot vedea fie pe televizor, fie pe tableta sustinuta de suportul-tastatura de la Logitech, Ultrathin Keyboard Cover, iar muzica o pot asculta pe sistemele audio Logitech portabile precum Logitech Mini Boombox sau Logitech Mobile Boombox.
Iar aceste gadget-uri pot reprezenta si un cadou inspirat pe care ei si-l pot face.

Cinci piese romantice de ascultat de Valentine’s Day

1.    Elton John, Your Song - Elton John o considera cea mai bună melodie de dragoste a sa. Compusă în 1970, aceasta rămâne una dintre cele mai bune exemple de pop romantic.

2.    The Beatles, Something – Frank Sinatra a spus despre Something că este “cea mai mare piesă de dragoste din ultimii 50 de ani”. Mulți au fost de aceeași părere astfel încât, de la lansarea acesteia în 1969 și până azi, au fost realizate peste 150 de cover-uri.

3.    Billy Joel, Just The Way You Are – Billy Joel a scris această piesă de dragoste pentru prima sa soție și acest lucru se aude și se simte prin toși porii: este o expresie a iubirii necondiționate.

4.    Sonny and Cher, I Got You Babe – Sony și Cher, soț și soție în viața reală, au lansat această melodie în 1965 și a devenit foarte repede un hit.
A fost inclusă în topul Rolling Stone a celor mai bune 500 de piese din toata timpurile.

5. Frank Ocean – Thinking abou you. Frank Ocean este propabil cea mai mare revelație în lumea R&B-ului din ultimii ani iar în această piesă simplă dar extrem de profundă, vorbește despre sentimentul de dor care îl năpădește atunci când persoana iubită nu este lângă el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod