Loc8tor Lite - prietenul tau de zi cu zi!

Loc8tor Lite este cel mai nou produs din gama Loc8tor. Gasesti aproape orice are atasat un Tag: portofelul, geanta, ochelarii, cheile, pisica, catelul, copiii in parc sau in mall, telefonul mobil
Loc8tor Lite este cel mai nou produs din gama Loc8tor. Gasesti aproape orice are atasat un Tag: portofelul, geanta, ochelarii, cheile, pisica, catelul, copiii in parc sau in mall, telefonul mobil, telecomanda, avionul rc si lista poate continua. Mare cat o carte de credit, gros cat o moneda si cantarind 5 gr, acest dispozitiv ultra-portabil va fi noul tau cel mai bun prieten.
 
Loc8tor functioneaza pe tehnologia Active RFID. E compus dintr-un receptor si Tag-uri ce se pot atasa cam de orice doresti, de la chei sau portofel pana la copii sau animale de companie.
Dispozitivul receptor indica directia in care se afla Tag-ul (si automat si obiectul de care e atasat) aratand directia in care semnalul este cel mai puternic. Pentru a o identifica fa o rotatie de 360o si urmareste indicatiile aparatului.

La Loc8tor Lite indicatiile auditive au 3 nivele de intensitate: puternic, mediu si fara sonor. Se comuta simplu intre ele prin butonul din stanga dispozitivului. Indicatiile vizuale se realizeaza cu ajutorul ledurilor gradate in rosu, galben si verde. Ledurile se aprind in functie de puterea semnalui.

Loc8tor Lite poate lucra cu pana la 4 Tag-uri simultan.
Cele 4 butoane care le sunt asociate sunt gravate a.i. nevazatorii sa-l poata folosi cu usurinta. Functia de alertare in cazul in care purtatorul unui Tag se departeaza la distanta mai mare decat cea dorita si functia de panica nu sunt disponibile. Iti recomand sa alegeti Loc8tor Plus daca ai nevoie de ele.

Pachetul contine:

   1. 1xLoc8tor Lite
   2. 2xTag-uri
   3. 2xBreloc elastic
   4. 2xBanda plastic autoadeziva
   5. Manual de utilizare in engleza, germana, franceza, spaniola
   6.
Manual de utilizare in limba romana (livrat separat)

Cateva din domeniile unde poate fi util:

    * Supravegherea copiilor.
    * Protectia bunurilor personale.
    * Localizarea obiectelor pierdute.
    * Localizarea animalelor de companie pierdute.
    * Persoane cu disabilitati (Nevazatori, Alzenheimer, etc).
    * Hobby-urile din zona RC (radio-comanda).

Dimensiunea si greutatea redusa il fac ultra-portabil. Poate fi purtat in orice buzunar fara sa incomodeze, in portofel, in geanta, etc.

Produsul Loc8tor Lite, poate fi achizitionat de pe site-ul: http://www.fungadgets.ro/, la pretul de 295 Ron.
Daca iti doresti un nou prieten, participa la concursul de pe eva.ro si poti castiga chiar tu un gadget Loc8tor Lite!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod