Linie de accesorii de lux pentru telefone - huse cu diamante și platină

Lansarea liniei de accesorii de lux pentru telefoane mobilă a strâns toată lumea bună într-un club din zona de Nord a Bucureștiului. Cristina Spătar, Brigitte Năstase, Vica Blochina sau Laurette sunt doar cateva dintre vedetele care au pus ochii pe telefoane placate cu platină și încrustate cu diamante.

Vip Touch Design a ajuns și în România după ce o firmă de la noi a obținut exclusivitate pentru a comercializa aceste produse de lux în întreaga Europa. Vineri seara, în club Nuba din București, au fost etalate în vitrine adevărate bijuterii ale căror prețuri pornesc de la 2.000 de euro și ajung la 5.000 de euro.

Colectia de accesorii cuprinde de la placații de 24 de karate, aur cu inserție de piele nobilă, aur cu inserție fibră de carbon, aur cu design ornamental, pana la diamante sau aur cu Swarovski sau platină.

Aceste telefoane sunt speciale din mai multe motive. În primul rând sunt ediție limitată, în al doilea rând sunt placate cu aur, platină, îmbrăcate în piele nobilă sau încrustate cu pietre scumpe”, a spus Alexandra Moioș, manager general Vip Touch Design.

Cu ocazia lansării, mai multe vedete din showbiz au venit să vadă telefoanele așezate în vitrină.

Vica Blochina, Brigitte Năstase, Cristina Spătar, Roxana Nemeș, Ioana Filimon sau Irinel Columbeanu au analizat cu interes fiecare exponat în parte. Doamnele au decis că așteaptă un cadou de acest gen, iar afaceristul de la Izvorani, a considerat că orice bărbat ar trebui să aibă o astfel de bijuterie în buzunar. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod