Light şi Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui şi totodată foarte popular în diverse colţuri ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este puţin cunoscut la noi şi aproape deloc utilizat. Ştiaţi că laptele condensat este indispensabil pentru prepararea cafelei vietnameze şi a ceaiului malaiesian? Sau că pentru băutul ceaiului negru în Hong Kong laptele condensat este esenţial? De asemenea, în Asia, laptele condensat este un aliment de bază, fiind consumat direct pe pâine prăjită, că alternativă pentru gem.

Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria şi ajunge şi în România prin intermediul companiei Maresi Foodbroker, acum cu două sortimente noi: light şi bio.

Cum se obţine laptele condensat Maresi şi la ce poate fi folosit?

Pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspăt și natural din Alpii austrieci.
În timpul procesului de producţie, apa se extrage din lapte, iar încălzirea îl face durabil.

Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fără conservanţi şi adaos de zahăr, fiind disponibil în trei variante: Original (7,5 % grăsime per 100 ml), Light (4% grăsime per 100 ml, lapte semi-degresat) şi Bio (7,5 % grăsime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).

Folosit în cafea, laptele condensat Maresi îi va oferi acesteia un gust cremos, mai bogat şi mai intens, net superior cafelei obișnuite şi o culoare maro-aurie îmbietoare, care intensifică plăcerea! Pentru a beneficia de o spumă de lapte cremoasă, răciţi sticla şi agitaţi-o bine înainte de utilizare.
Savuraţi apoi cu înghiţituri mici şi veţi vedea cum o banală cafea se poate transforma într-o încântare pentru simţuri! Laptele condensat Maresi poate fi folosit însă şi ca bază pentru diferite deserturi: ştrudel, tarte, îngheţată, cupcakes, muffins, brownies, fiind perfect pentru gătit şi copt.

Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data producţiei şi atât timp cât sticla este închisă ermetic din fabricaţie, nu este nevoie să fie refrigerat, însă după deschiderea sticlei se păstrează în frigider şi se consuma în termen de o săptămână.

Laptele condensat Maresi poate fi achiziţionat din: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi şi Selgros, la preţul recomandat de 5,8 lei/sticlă – variantele Original & Light şi la preţul recomandat de 6,5 lei/sticla – varianta Bio.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod