LifeCare® te răcorește cu FRAPPE-ul verii, sănătos și delicios!

Odată cu vara, băuturile calde lasă loc celor reci și revigorante. Fără doar și poate cafeaua, cel mai bun prieten al dimineților, are o mulțime de proprietăți benefice, de la eliminarea durerilor de cap, la îmbunătățirea memoriei, stimularea sucurilor gastrice și accelerarea metabolismului. Înlocuiește-o vara aceasta cu frappe-ul, cel care rămâne an de an vedeta sezonului și bucură-te de o rețetă delicioasă de la LifeCare®.

Cafeaua pe care o alegi este baza importantă și cea care dă esența întregului amestec.

Alege ingrediente cât mai aproape de starea lor naturală și care știi că vin de la un producător de încredere. Cafeaua instant Magic Energy - Eco Coffee este un amestec unic, care îți răsfață simțurile, te energizează și vitalizează, totul într-un mod foarte sănătos.

Savoarea unică și beneficiile deosebite pentru sănătate sunt date de combinația dintre cafeaua Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma și ginseng, precum și BIO siropul de porumb pudră.

Prezența ingredientelor certificate 100% BIO este o garanție suplimentară a calitații și sănătății!

Ganoderma și ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice și energizante, pentru îndepărtarea senzației de oboseală, stimularea activității cardiace și a sistemului imunitar, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prematură. Dacă alegi să pui și zahăr în cafea, optează pentru zahărul brun în locul celui normal și cât mai puțin prelucrat chimic.

Ai acum zahărul eco brun nerafinat Meal Balance® de la LifeCare®.

Rețeta FRAPPE-ului verii de la LifeCare®:

•    2 lingurițe de Coffee for life Ganoderma® Magic Energy - Bio Coffee
•    6 linguri de apă rece
•    Lapte rece (opțional)
•    Gheață (cuburi sau sfărâmată)
•    Frișcă (opțional)
•    Zahăr brun (după gust)
•    Sirop de ciocolată (opțional)


Pune cafeaua, zahărul și apa în shakerul Life Impulse și mixează-le bine, până se omogenizează și s-a topit zahărul.

Pentru servire, într-un pahar completează cu gheață până la jumătate, lapte până se acoperă gheața și apoi amestecul din shaker. Adaugă frișcă sau sirop de ciocolată pentru decor, toarnă totul în shaker și ești gata de plecare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod