Lidl te invită la o fiesta a gustului în Săptămâna Mexicană

Picante și bogate, aromele Mexicului își dau întâlnire în magazinele Lidl între 10 și 16 august 2015. Potrivite atât pentru petreceri estivale, cât și pentru mese cu familia, produsele Săptămânii Mexicane de la Lidl îți oferă o experiență culinară îndrăzneață.
Nu-ți trebuie un sombrero sau un poncho pentru a aduce chiar la tine acasă atmosfera relaxată și veselă a Mexicului. Un bol de tortilla chips (3.99 de lei) cu aromă de sweet chilli sau burrito și un salsa dip (3.69 de lei) pot aduce culoare unei petreceri, alături de berea cu aromă de tequila (11.99 de lei/4 buc). În plus, ce poate fi mai potrivit pentru a trăi experiența Mexicului decât tradiționala tequila (34.99 de lei) sau deja cunoscutul Mojito (17.99 de lei).

Pentru o masă de inspirație mexicană, încearcă lipiile de tortilla (4.99 de lei) și sosul salsa (6.99 de lei) sau alege un chilli con carne pe cinste (9.99 de lei).
De asemenea, îți stau la dispoziție pizza Chorizo (5.55 de lei) și garnituri delicioase precum chilli beans (2.99 de lei) sau legumele mexicane (7.02 lei).

Poți prepara chiar tu chilli con carne, cu ajutorul rețetei oferite de Lidl, folosind fasolea albă (4.49 de lei) și carne tocată amestec vită și porc (6.1 lei), dar și alte ingrediente pe care le vei găsi în magazinele Lidl.

Pășește în atmosfera Mexicului vara aceasta și bucură-te de aromele lui în Săptămâna Mexicană de la Lidl!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod